Как косата може да ни състари

Гледате се в огледалото и изглеждате по- възрастна, отколкото сте в действителност. Това може да се дължи на много проблеми с косата ви. Ето какви грешки може би допускате, така че косата ви да ви състарява.

kosa-sastarqva

1. Винаги носите една и съща прическа. Ако от години сте с една и съща прическа и не сте я променяли, може да е една от причините да изглеждате по- възрастни. Не е необходимо радикално да променяте стила си, може само да го модернизирате.
2. Имате много дълга коса. Не че трябва драстично да я намалите, но не е и препоръчително да ви е до кръста. Дългата коса е красива, но спомага за по- силното изпъкване на мимическите бръчки.
3. Не поддържате прическата си. Ако изглеждате по- млада с прическата си, ходете на 6- 8 седмици да ви вземат връхчетата. След един месец прическите губят оригиналната си форма, което ви състарява.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

kosa-dieti
4. Не боядисвате корените. Ако се боядисвате, не позволявайте корените да се виждат. Може да го правите и с природни средства, ако не искате да използвате боя.
5. Много стегнати прически. Много жени обичат да си прибират косата назад, но не я стягайте много. Така само ще изглеждате строги и по- възрастни, отколкото сте.
6. Пазете косата през лятото. Слънцето също може да е виновно, за да изглеждате по- възрастни. Използвайте шапка или кърпа, за да не изсъхва косата и да не отслабва много. Използвайте подходяща козметика, за да я предпазвате от слънцето и да я хидратирате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *