Как да съживим увредената коса

kosopad-hrani

Увредената коса изглежда безжизнена. Отнема време да я възстановим, но не е невъзможно. Ако я третирате правилно, косата става силна, жизнена и блестяща. Представяме ви няколко маски, които ще ви помогнат да възстановите увредената коса:

1. Маска на основата на майонеза. Маската е много подходяща за възстановяване на блясъка, силата и хидратацията на косата. Достатъчно е да нанесете майонезата върху цялата коса, докато е влажна, като оставите да подейства 30 минути. Накрая изплакнете с хладка вода и измийте, както винаги.
2. Бадемово масло. Действа хидратиращо на косата, като се справя с изсушаването, предпазва от косопад, подхранва от корен до върха. Нанасяйте го директно или го смесете с малко мед.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

keratin-kosa
3. Промивка с ябълков оцет. Много добър вариант за ревитализиране на косата, тъй като оцетът балансира нивата на рН на косата, прави я блестяща помага срещу пърхота. Разтворете оцета във вода и нанесете върху цялата коса.
4. Какаово масло. Много е подходящо за увредената коса. Разтопете 120 грама какаово масло в микровълнова, после намажете на косата. Оставете да подейства 10 минути. Изплакнете и измийте с шампоан.
5. Арганово масло. Чудесно средство за увредена коса, резултатите ще са чудесни. Възстановява бързо косата. Добавете го към продуктите си за коса или нанесете директно върху косата.

Не забравяйте да масажирате кожата на главата, тъй като това е едно от най- добрите средства за възстановяване на косата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *