Как да имаме зашеметяваща коса

Ако искате блестяща и красива коса, ви предлагаме няколко лесни и евтини варианта, които ще ви помогнат.

kosa-blqsak

1 . Не я мийте всеки ден. Ако искате красива коса, не я мийте всеки ден. Правете го през ден, за да могат да подействат естествените мазнини на косата. Косата ви няма да изглежда мазна, а ще е здрава и с блясък . Решете се добре, за да достигнат естествените мазнини до върха на косата ви.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК

2 . Използвайте натурални масла. Един от най- естествените и здравословни начини за постигане на перфектна коса е употребата на натурални масла. Може да използвате масло от ленено семе, кокосово масло или от авокадо, които са много полезни за косата.

Използвате се преди шампоана, като ги оставяте да действат 1 час . После слагате шампоана и балсама, както обикновено.

3 . Изберете подходящ шампоан. Това не означава да купите най- скъпия или най- kosa-mieneизвестната марка. Изберете най- подходящото според типа коса. Например, увредена и суха или мазна. Добре е да съдържа полезни съставки като жожоба или ший.

4 . Използвайте бебешки шампоан. Той е по- мек и не уврежда толкова, колкото обикновените.

5 . Използвайте дифузор. Обикновено се продават заедно със сешоара, но не се използват много. Един от най- добрите начини да имате красива коса. Помагат косата да изсъхне по- бързо, като чрез тях се използва натрупването на топлина, която уврежда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *