Как да имаме копринена коса

Всички жени мечтаем да имаме дълга, перфектна и копринена коса. Въпреки че е възможно да постигнем блестяща и здрава коса, в повечето случаи е трудно да я поддържаме.

koprinena-kosa

Ако косата ви е увредена, с фриз и без живот, не пропускайте съветите ни за копринена коса!

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Здравословно хранене.
Приемането на храни, богати на полезни вещества, помага за растежа на косата. Зелени зеленчуци, риба, мляко и ядки са идеални за вашето меню. Те ще ви помогнат да избегнете косопада, да подобрите състоянието на косъма и външния му вид.

Здравословното хранене пречиства кръвта и помага да избегнете сухата коса и пърхота. Също така е важно да пиете вода – към 2 литра на ден.

Подходящи продукти
Инвестицията в подходящи и качествени продукти за коса е един от най- важните съвети, ако искате да е перфектна. Препоръчва се да използвате шампоани, които не съдържат алкохол, за да не се губят естествените мазнини на косата.

Търсете също продукти, които хидратират и подхранват косата.

Масаж с масло
Много е полезно, за да имате дълга, мека и копринена коса. Освен това, е полезно за кожата и гарантира здравето на косата.

Масажът с масло ще стимулира естествените мазнини на косата и така ще стане мека иmasaj-kosa блестяща. Увеличава още кръвообращението на скалпа, като помага за растежа на косата. Така става по- гъста.

Използвайте гребен
Ресането е ежедневна дейност, която ако правите внимателно, може да помогне за растежа на косата ви. Чрез лек натиск с гребена при ресане, увеличавате кръвоснабдяването и така помагате на косата да расте.
Не се решете, когато косата е мокра или влажна, защото така се уврежда. Правете го два пъти на ден. По този начин разнасяте равномерно естествената мазнина на косата по дължината на косъма.

Миене със студена вода
Горещата вода може да попречи за овлажняването на косата. Полезна техника е да си миете косата със студена вода, след като сте нанесли шампоана и балсама. По този начин ще я направите по- мека и копринена.

Дълбоко подхранване
Балсамът не е достатъчен. Трябва да използвате и продукти, които подхранват дълбоко косата ви. Мед, лимон и оцет са някои от съставките, които ще ви помогнат.

Редовно подстригвайте цъфналите връхчета
Много е важно за растежа и здравето на косата. Ако искате дълга коса, подстригвайте ги колкото е възможно по- често.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Как да имаме копринена коса"

  1. health benefits of coconut oil   09.11.2019 at 21:24

    Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
    you happen to be a great author. I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back later on. I
    want to encourage you to ultimately continue your great writing, have a
    nice day!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *