7 продукта от кухнята за коса

Много често решението на проблема ни, свързан с красотата ни, е на една ръка разстояние. За да имаме красива коса, можем да си послужим с продукти, които имаме в кухнята. Ето някои от тях:

kosa-recepti

Мед. Едно от най- добрите средства срещу изгаряния и увреждане на косата, причинено от слънцето. Просто нанесете директно върху косата, оставете да действа 20- 30 минути. После измийте, както обикновено.

Царевично брашно. Продуктът е много подходящ за хора с мазна коса. Използвайте го, когато започне да лъщи, а не искате да прекалявате с миенето. Нанася се директно върху скалпа.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

Яйце. Много е полезно, когато ни липсва обем. Само пригответе смес с яйце, 120 грама бира и 1 с.л. олио. Оставете да престои 15 минути и измийте.

yaice

Авокадо. Ако имате проблеми с пърхота, авокадото може да ви е много полезно. Отрежете половината, намачкайте я, направете я на каша, за да се нанася лесно. Оставяте да престои няколко минути, после измийте нормално.

Лимон. За да се справим с раздразнението на скалпа, смесете две част лимонов сок, две части зехтин, две части вода. Нанасяте го директно и облекчението настъпва почти веднага. Може да оставите 10 минути и после да изплакнете.

Кисело мляко. Ще направи косата ви много блестяща. Сложете си малко на главата, разнесете с гребен и ще получите оптимален резултат. Изчакайте 15- 20 минути, изплакнете и готово.

Сода бикарбонат. Ако искате продуктите ви за коса да се абсорбират добре, ви трябва само сода бикарбонат. Смесете с вода, нанесете върху суха коса и оставете да подейства 15 минути. После отмийте, нанесете продукта, който желаете, за да го усвои косата ви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *