Ясновидката Дора Пенева: Мизерията ще мачка българина още 10 години! ИНТЕРВЮ

Дора Пенева

  Дора Пенева е доказан феномен – работи в областта на радиестезията, биотерапията, окултната диагностика, ясновидство, изчистване на негативна енергия. Член е на Научноизследователски институт по ултрасензорна медиаторика и феноменология, както и на асоциация „Феномени“.

– Как започнаха заниманията ви в областта на паранормалното?
– От 1991 г. се занимавам с биотерапия, лечение по биологично активните точки на китайските меридиани, мануална терапия, радиестезия, окултна диагностика. Поставяне на диагноза по биофизикален или ментален начин. На помощ към всичко това идва и ясновидската ми дарба, която ми е даденост. Всичко друго може да се научи, но ясновидството е дарба. Практикувам също изчистване на вредни влияния.

– Какви промени ще има в държавата в близко време?
– Ще се върне на власт партията, която е била досега, само че ще има изменения. Ще има и лице в сянка, което ще ръководи нещата задкулисно това, което се случва досега като протести и стачки, няма да повлияе особено на политическите процеси. Промяна, такава каквато хората искат, ще настъпи след около 10-12 години. Въртим се в омагьосан кръг от който, като че ли няма изход. Но човек отвън ще дойде – българин, но живял в чужбина, той ще спомогне за осъществяването на промените.

– Каква е ролята на Бойко Борисов в новата ни история?
– Това е човек, който се стреми и се опита да прави промени в положителна посока, но не успя до този момент. Той иска да постигне промени и ще продължи да се бори за тях, но без голям успех, защото ще му се пречи. Неговото присъствие начело на държавата е съдбовно предопределено, но сама птичка пролет не прави.

– Има една теза, в която вярват мнозина – таен план за унищожение на България, как стоят нещата всъщност?
– Няма такъв план. Над българския народ обаче тегне тежко проклятие още от византийско време, това е като изпитание за народа ни, но ще дойде ден, когато народът ни ще бъде на почит в цял свят! Това ще стане обаче, когато хората си променят мисленето. Изпитанията, които ни се дават сега, са нищо друго освен уроци за усъвършенстване. И сега има способни българи, но те са като капка в морето, още доста време ще мине, докато усетим съществени промени.

– Като че ли напоследък много хора страдат от магии?
– Ще ви кажа, че на първо място от магиите страдат самите извършители в един момент, защото рано или късно всичко се връща.

– Червеният конец спасява ли ни? Много модерен стана в последно време.
– Чувам все по-често за тези червени конци напоследък, но всичко е строго индивидуално. Както при даден човек с едно заболяване може да се помогне по едни начин, на друг човек със същото заболяване това лечение може да е неприложимо.

– Повечето хора като вас казват, че има някакво събитие, което е отключило дарбата им. При вас така ли е?
– Бях много млада, много преди да започна своята дейност през 1991 г., получих много силна хипертонична криза. Тогава изпаднах в някакво много особено състояние, виждах пред себе си нещо бяло, като голям киноекран. Бях в безсъзнание, вероятно на пътя между двата свята. Оттогава нещо започна да се променя в мен – огромно напрежение, свръхчувствителност. Бяха времената преди 1989 година и не се говореше за феномени и паранормални способности тогава. Аз самата не можех да разбера какво става с мен. Реших, че съм болна, и си направих какви ли не изследвания, всички резултати бяха без особености, а аз се чувствах особено. След 3 години същата криза се повтори отново. След това попаднах случайно в Стара Загора на една изложба на екстрасенска, рисувала биополева живопис, това е като рисуване под диктовка. И тогава тази жена ме откри като свръхсензитивен човек. Изкарах и курс по радиестезия във Варна и постепенно моите способности започнаха да се проявяват. С всеки изминал ден се получаваше изграждане и ето вече 21 години работя в служба на хората.

– Обикновено хората искат да променят състоянието си, настоящето си, битието си, кармата си, много често се срещат обяви, че всичко това може да бъде променено. Но възможно ли е на практика?
– Карма не се променя. Има такива обяви непрекъснато, обещават, че едва ли не Бог ще слезе от небето, но често пъти става дума за чисто шарлатанство.

– Но хората често се оплакват, че не им върви в живота, не могат да задържат човек до себе си или нямат работа, това симптоми на магия ли са?
– Чрез радиестезия може да се измери и да се установи имат ли магия или не. Може да се получи напластяване на злоба, завист, това са негативни мисли, насочени към нас. А всички ние сме енергия и всичко около нас е енергия – вълни с различна честота и диапазон на действие и от силата на мисълта тези вълни стигат до тебе и обладават биополето и всичко тръгва надолу. В такъв случай може да се изчисти. Но когато е кармично, нещата стоят по съвсем друг начин – човек като че ли е сринат от самото си раждане до края на живота не се оправят нещата. Строго закодирано е това.

– Ако човек има енергийна защита, това помага ли?
– Зависи каква е защитата, трябва да е много добре изпипана. Ако не е карма, трябва първо да се изчисти биополето и тогава да се правят защити. Може да се изчисти чрез медитация и чрез йога например. Но всичко зависи много от нагласата на самия човек. Пак трябва добре да го умееш, затова има учители по йога. Но когато е карма – забравете! Не се чисти! Това е нравствен закон.

– Масово хората продължават да смятат, че с леене на восък могат да се излекуват, това така ли е ?
– Съдбата ни е определена още от самото раждане и всеки носи своя кръст, звучи клиширано, но е самата истина. Много от болестите също са предопределени и това, че дадено заболяване се повлиява от определено лечение, невинаги значи, че заболяването е съвсем излекувано. Има болести, които си дремят в нас, и изведнъж се появяват, често това са наследствени заболявания, които се предават по роднинска връзка. Специално към лекуването с леене на восък и куршум съм доста скептична.

– Има една тендеция напоследък хората да си променят рождените имена с надеждата, че това ще повлияе на съдбата им. Редно ли е да го правят?
– Това е голям грях и хората товарят себе си с кармата на някой друг със същото име. Смяната на името е като живот с чужда самоличност.

Често пъти хората, които имат сменени имена, имат и много объркан живот, не знаят кои са всъщност и защо са тук.

– Известно е, че практикувате контакт с мъртвите, как става това?
– За повечето хора това е необяснимо. То наистина е толкова странно, че и аз самата трудно мога да го обясня. Става дума за изключителна сензитивност. Когато осъществя контакт с починал човек, се получава пренасяне на информация от едно пространство в друго. Бих казала, че това е най-силната страна на моята дарба. Необходима ми е снимка на починалия човек, независимо кога е правена през живота му. Единственото условие е да са минали 40 дни от смъртта. Снимката трябва да е изчистена, документна, без други хора на нея. Необходимо е да гледам снимката около минута, минута и половина, за да осъществя контакт с този човек. Понякога виждам хората съвсем ясно с какво са облечени в ковчега и казвам това на близките им и те потвърждават. Повечето хора идват при мен точно заради контакта с мъртвите, особено когато се касае за хора, които са си отишли внезапно при инциденти, като катастрофи например. Аз винаги осъществявам контакт с починалия, но понякога мъртвият ми се явява на мен, но не иска да разговаря с близките си поради огорчение или обида например. Тогава хората си мислят, че аз не мога или не искам да осъществя контакт и аз изпадам в неловко положение.

– Много хора притежават радиестезични махала и се опитват да си гадаят с тях, но установяват, че махалото всъщност се влияе от собствените им емоции. Защо е така?
– Влияе се, защото хората питат примерно – имам ли сериозно заболяване? Но вече на подсъзнателна основа си мислят – ами сега, ако каже, че имам!? Моментално пада енергийната вълна и то се завърта. Радиестезията е фина наука трябва човек да има много познания, за да получава сериозни резултати. Радиестезията е три вида – физикална, медицинска и ментална (мисловна). Аз работя с линеала на Тюрен, френския учен и откривател на радиестезията. В края на линеала има 7-метрова медна намотка, а осмият метър е изравнен по протежение на линеала, който е 1 метър, значи общо 8 метра. Линеалът е разграфен с цифри и има едно буково трупче, пълно с радий, това е химичният елемент, който единствен провежда биовълните, както на живо така и на мъртво същество. Един нокът да сложите там, ще даде отражение. Хората си поставят пръста точно там и по замаха на ра-диестезичното махало се отчитат една или две или три вълни. Първата вълна е моментният статус, но ако има втора и най-вече трета, може би става дума или за магия, или за някакво много сериозно заболяване.

– Може ли с махало да се познаят числата от джакпота от тотото?
– Господ не разрешава подобни неща. Аз също не мога да кажа кои числа ще се паднат.

– Има ли неразрушима магия?
– Според мен няма, но е важно човекът, който изчиства негативните влияния, изцяло да е наясно с тази материя. Но пак ще подчертая, че когато има кармична обремененост, а тя идва от 7 до 9 поколения назад във времето – наши предци, които не познаваме, кармата не може да се промени и не може да се изчисти!

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ясновидката Дора Пенева: Мизерията ще мачка българина още 10 години! ИНТЕРВЮ"

  1. Валери Борисов   05.03.2015 at 23:12

    Не знам , точно с какво се занимава Дора Пенева и защо я хвалите и превъзнасяте. Освен другите й „възможности“, поради прехвалването й като „контактьорка“, а аз сломен от скръб отидох при нея. Тъй като я изслушвах и само кимах, резултата беше, че не можа да различи починала от жив и ми надрънка глупости. Препоръча на починалата с която исках да осъществя контак, да отиде на гроба на преди нея починалата й сестра и да й прелее вода, защото починалата това искала. На мен ми каза, че починалта искала отново да отида да си говорим. И не знам защо накрая след като й разкрих истината, въпреки че разбра, че нищо не е познала с цялата си наглост ми поиска 40 лева, като каза, че така й говорели мъртвите. Аз пък с цялата си глупост й ги дадох. Изводите си направете сами. Каква би била подходящата квалификация за Дора Пенева и дали да ходите при нея. Е ако имате 40 лв. излишни , не се колебайте…………
    В. Борисов

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *