От 11 години съм любовница на бащата на Николета Лозанова!, призна Виолета Атанасова в шокиращо ИНТЕРВЮ

Виолета Атанасова
Виолета Атанасова

Аз съм любовница на бащата на Николета Лозанова – Кирил, и изобщо не ме е срам от това, защото го обичам. Връзката ни е от близо 11 години, а страстта ни е толкова голяма – като че ли вчера сме се запознали. Желая този мъж и искам да се омъжа за него. Заплашва, че ще предизвика инцидент с автомобила и ще сложи край на живота си – толкова е привързан към мен. Съпругата му Еридина знае за нас, но предпочита да мълчи“, разказва красивата пловдивчанка, която реши да излезе от анонимност и да разкаже епопеята на чувствата си пред журналисти.

Оказа се, че таткото на една от най-красивите българки отдавна е връх в любовен триъгълник, а за сърцето му се борят две жени дори с помощта на баячки и врачки, които зареждали дрехите на мъжа за раздяла. Обаче, най-голямата страст на Кирил Лозанов си оставали 800 гълъба. Отглеждал ги в провинцията и много харесвал с часове да съзерцава гукането им.

– Г-жо Атанасова, проявихте изключителна смелост, като поканихте екипа ни на среща в Пловдив, за да разкажете историята на любовта си с бащата на Николета – Кирил Лозанов, който е щастливо задомен за законната си половинка Еридина. Къде ви срещна съдбата?
– Запознахме се преди 11 години на една газстанция. Аз ходех да зареждам бутилки при него. Две години имахме връзка, като се криехме. После оставихме семействата си и се събрахме да живеем заедно. Аз имах връзка с мъж, от когото имам дете дори, но нямахме брак. Просто му обясних, че има друг човек в моя живот и го помолих да се изнесе от нас.

Той направи това. Така след известно време дойде да живее при мен Киро. И тогава започнаха интригите. Жена му беше готова на всичко за да си го върне обратно. Звънеше по телефона, но това бе най-малкото, което правеше. От лелята на Киро зная, че Еридина веднага тръгнала по разни врачки и баячки, с чиято помощ да ни раздели. Така и нищо не успя да направи.

Вили и Киро на море в Ахтопол, заедно с децата
Вили и Киро на море в Ахтопол, заедно с децата

– Как вървеше любовта?
– Първата ни съвместна година беше супер. Ходихме заедно на море, забавлявахме се. С нас бяха и Николета, и моята дъщеря. Тогава жена му не ни закачаше, защото бе решила, че ще си намери богат мъж. И действително обикаляше дискотеките, с идеята да намери точно такъв и да си го прибере вкъщи. Обаче не намери никакъв. По това време ние с Киро започнахме строеж на къща в село Караджово, откъдето е дядото на Кирил. Иначе те си живееха в Пловдив, имаха апартамент в „Кючук Париж“, но го продадоха. Взехме решение да заживеем на село, тъй като той е голям фен на гълъбите и не може да живее без тях.

– Какво ще рече фен на гълъбите, как да го разбираме това, отглежда ги за състезания, за месо?
– Киро има над 800 гълъба, които гледа в няколко гълъбарника. Те се помещават в старата къща, която е на два етажа. В селото дойдоха да живеят с нас и родителите му, за да гледат гълъбите, когато ние пътуваме… Пустите му гълъби, колко много ги обича, да знаете. Жал му е да подари дори на някого гълъб. Развъжда ги и ги храни за собствено удоволствие. Ако някой го попита: „Защо не заколиш някой гълъб“ или „За какво са ти тези птици“, подскача от нерви. Не дава с пръст да ги пипат. С часове седи при тях и ги съзерцава…

– Сериозно ли говорите?
– Да, обича гълъбите много. Но проблемите му идваха от жената. Еридина всяка седмица изпращаше Николета за пари, защото не могла да се оправя сама. Киро й беше направил магазинче на автогара „Филипово“. Тя да се занимава и да има пари за децата им. Продаваше бельо и парфюми.

Първата зима дори им плащахме тока, което мен страшно ме дразнеше. Казвах му: „Нали живееш при мен, защо трябва да плащаш на бившата тока“. Отговаряше, че го правил заради децата, не искал майка им да ги държи на студено. Аз пазя и до днес фактурите, с които плащах тока на Еридина. Просто не знаех защо го правя.

Еридина и Киро на сватбата на Николета
Еридина и Киро на сватбата на Николета

– Вероятно, защото сте била влюбена?
– Аз и сега съм влюбена. 11 години обичам този мъж. Не мога да обичам друг. Стигна се дотам, че Еридина идва да ме заплашва, че ще отвлече детето ми. Правеше страхотни циркове. На втората година от връзката ни стана направо жестока. Очевидно разбра, че няма да може да хване богат мъж и почна с интригите. Започна да настройва майката на Киро срещу мен. През това време голямата им дъщеря се омъжи, но той не бе поканен на сватбата. И не отиде разбира се, тъй като е човек с достойнство. След това се роди първото му внуче. И отново започнаха със заплахите, че няма да му позволяват да го вижда.

– В момента имате ли връзка с Кирил Лозанов?
– Да, макар и по-рядко. Той, горкият, не знаеше на кой свят се намира. Отслабнахме с 20 килограма и двамата от мъка, че се наложи той да се върне отново при Еридина. Не знаеше какво да прави. Много искаше да се оженим, но не можеше да се разведе. Отправяше обвинявинения към мен, че съм имала разни предразсъдъци. Но за къщата, голямата, за която бе писано в пресата, ще кажа, че се строи не с парите на Валери Божинов, а с наши общи пари – мои, и на Киро, и пари неговите родители, които продадоха имот, за да ни помогнат. Истината е, че живеехме скромно и икономисвахме. През това време съпругата му постоянно ми пращаше есемеси, че ще обърне света, но ще ни раздели, че на всичко е готова за съпруга си. А той си мълчеше. Спрях да плащам тока и Лозанови останаха на тъмно за месец. Тогава Николета дойде да живее при нас двамата.

– Разбирахте ли се двете?
– Да, тя водеше разни приятели вкъщи. Правеше купони в събота и неделя, когато ние ходехме на село, за да строим. Киро умее да прави доста неща и може да се каже, че сам си измаза и оправи дома. Но на мен ми изчезнаха някои златни окрашения, така с Николета се изпокарахме. Аз не бих могла лично нея да я обвиня в кражба, тъй като идваха и нейни приятели. Много плака и взе решение да се върне при майка си. Така се разделихме, но тя иначе е свястно момиче. Харесваше си Валери още като ученичка. Гледаше го по списания и възкликваше: „У-у-у, колко е хубав този. Един ден ще ми стане мъж“. И ето, така стана.

В началото на любовта им, когато спестявали от ресторанти за строеж на къща
В началото на любовта им, когато спестявали от ресторанти за строеж на къща

– Имате ли общи имоти?
– Киро купи в Беломорския район един имот, който навремето струваше 4000 лева. Взе парите назаем от леля си и от шефката на газ станцията. Този заем изплащахме двамата. Събирахме пари за къщата, за да сме си сами, и за гълъбите. Стигало се е до там, че съм ходила със скъсан чорапогащник, за да не харча. После продаде мястото и с една част от парите направи хранителния магазин в Караджово, а с другата купи имот.

– Защо спряхте да живеете заедно?
– Заради интригите, че той ми гледал детето. А това е повече от нормално – нали живеем заедно, кой да го гледа?! В същото време гледаше и своите дъщери, не ги е лишил от нищо. Един ден реших да го стресна. Прибрах се в Пловдив и му казах да ми събере багажа от село. Не мислех, че ще ми го донесе, но той го направи. После разбрах, че ходил на рожден ден на внук си. И там двете дъщери му рекли, че

искат да се събере с майка си. Той се напил и обещал да го направи. Тогава отсякъл: „Който иска да живее с мен, да дойде на село“. На сутринта Еридина била в Караджово. Пък аз преди това бях отказала да запиша собствената си дъщеря в местното селско училище… Така връзката ни започна да преминава в срещи.

– Щедър мъж ли е Киро?
– Не, той няма възможността да бъде щедър. Не е имало парфюми, екскурзии. Дори по празници не сме излизали, за да пестим. Иначе има романтика в него. Обича, примерно, за Свети Валентин да украсявам масата с фигурки на сърца, ангелчета… Харесват му вечерите на запалени свещи.

– Помните ли първата ви среща?
– Да, беше на кафе. После уреди климатик за семейството ни, дойде у дома. Така се почна.

– Промени ли се с нещо любовта ви?
– Не, ние се обичаме. Все едно вчера сме се запознали – такава страст има в нас. За мен това е необяснимо. Осъзнавам, че връзката ни е лудост, но в същото време и истинска любов. Киро казва: „Аз съм като цветето през деня и нощта. При теб съм един, а при нея съвсем друг“.

Николета Лозанова и Валери Божинов
Николета Лозанова и Валери Божинов

– Извинете, че питам, какво е това цвете ден и нощ?
– Разпространено е в цяла България, народът го знае предимно като съмни-мръкни. Споделя, че сам не знае какво му се случва, че не е наясно защо Еридина е в къщата му в Караджово. Говорих няколко пъти и с майка му.

Тя твърди, че намерила в градина различни омагьосани предмети и смята, че аз съм ги пръскала, което не е вярно. Просто нашето с него е любов. Той ме иска, аз го искам. Но все не намира начин да кажа на близките си, че се желаем. Все чака нещо да стане от само себе си и дано се случи, защото искам да бъда с него. На мен ми е ясно, че съпругата на Киро надъхва родата против мен. Тя е жена, която не може да се оправя сама и която има само една снимка с Киро. Това е сватбената им снимка, на която се целуват. Повече сигурно не са се целували. Но съдбата й върна всичко.

– Какво имате предвид, че й е върнала съдбата?
– Ми ето, Николета се раздели с Валери. Майката на Киро постоянно говори за омагьосани предмети. Ами ако са слагани от Еридина?! Макар че на мен това не ми се вярва. Тя искаше мен да раздели с Киро, което ме надъха да го обичам още повече. Той няколко пъти ми казваше, че трябва да тръгна по свой път, да си намеря някого. Но как да стане това, като го обичам. Той е на 51 години, разкошен мъж. Много неща преживях заради него. Дори подадох жалба срещу Еридина във 2-ро РПУ, когато ме заплашваше. От лятото пак ме тормози. Явно е подразбрала, че още сме заедно. На 8 март бях с Киро в Караджово. Съпругата му беше в София, за да гледа детето на Николета. Тогава Кирил ми призна, че иска всички да разберат за нашата любов, но не знаел как ще стане това. Думите му ми дадоха кураж да ви потърся и да проговоря… Твърди, че му е писнало от жена му. И го разбирам. Но съдбата върна всичко на дъщерите му. Николета се разделя с Валери. Сестра й също е напуснала мъжа си, понеже срещнала друга по-голяма любов и заминала да живее при него.

– Ако ви предложи брак, какво ще му кажете?
– „Да“, това ще му кажа. Той не обича разправиите, данданиите. Предпочита да страда, за да са добре другите. Аз винаги съм му съчувствала и страдала заедно с него…

– Поне веднъж не избухнахте ли?
– Не, аз смятам, че всичко трябва да е с добро.

Човек не печели нищо, като крещи. Киро е спокоен тип. Дай му да си гледа гълъбите, да си маже стените и да рисува. Макар че напоследък не го е спохождала музата.

– Вас рисувал ли ви е? Въобще за вас какво направи този човек?
– Не. Само любов. При нас всичко е любов и гълъби. Аз също можех да имам къща, кола, семейство. Но се отказах от всичко това в името на любовта с Киро. На мен ми стига единият апартамент. В момента съм барманка в едно заведение. Работя си и сама си гледам детето. Оплюха ме, че се държа като удавник за сламка за Кирил, което не е вярно. Винаги съм била наясно, че няма нищо, че няма за какво друго да съм с него. Той си обича селото и гълъбите. В Пловдив, в апартамента, се чувства като затворник, поне така казва, факт е, че му е гадно да живее с Еридина. Иначе нямаше да продължава да идва при мен.

– Вие сте хубава жена и просто не е за вярване, че за 11 години не сте се изкушили от друг мъж, не сте имали предложения…
– Не съм, честно ви казвам. Сама на себе си се учудвам, защото през живота ми винаги е имало някой до мен. Мислех си, че ще забравя Киро, но не се получи. Никой друг мъж не ми харесва, макар че ми се предлагат постоянно. Някои от тях са семейни, пак аз съм си обещала повече с женени никога да не се занимавам, или около 30-годишни. Или ще е Киро, или никой. Аз от любов не мога да ям и отслабвам. А и той ми говори едни странни неща…

– Какви?
– Че ще се самоубие с колата, ще предизвика катастрофа. Такива неща. Аз му вдъхвам надежда и смелост да вървим напред. Той на мен също ми дава кураж. Двамата с жена му не се обичат. Взели се под натиска на родителите им, защото Еридина родила първата им дъщеря на 16 години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

12 Отговора за "От 11 години съм любовница на бащата на Николета Лозанова!, призна Виолета Атанасова в шокиращо ИНТЕРВЮ"

  1. smore.com   26.07.2019 at 12:08

    Everyone loves it when folks come together and share thoughts.
    Great website, keep it up! pof natalielise

    Отговор
  2. minecraft games   25.09.2019 at 20:06

    I got this web site from my friend who told me concerning this site and at the moment this time I am visiting this web page and reading very
    informative posts here.

    Отговор
  3. http://tinyurl.com   20.11.2019 at 17:16

    You’ve made some really good points there. I looked on the internet to learn more about
    the issue and found most people will go along
    with your views on this web site.

    Отговор
  4. ps4 games   14.12.2019 at 5:13

    Awesome post.

    Отговор
  5. sling tv   14.01.2020 at 13:42

    I’ve been surfing online greater than 3 hours lately, but I never found any fascinating article like yours.
    It is lovely value enough for me. In my view,
    if all website owners and bloggers made excellent content as you probably did, the
    internet will probably be much more useful than ever before.

    Отговор
  6. cbd oil that works 2020   04.04.2020 at 12:23

    Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your page.
    Im really impressed by it.
    Hi there, You have done a fantastic job. I’ll certainly
    digg it and for my part suggest to my friends. I am confident they’ll be
    benefited from this web site.

    Отговор
  7. many g   11.06.2020 at 0:20

    Hey there, I think your site might be having browser compatibility
    issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has
    some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
    Other then that, amazing blog!

    Отговор
  8. centaur.yes270.com   14.06.2020 at 13:52

    Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and
    I will be waiting for your further write ups thank you once again.

    Отговор
  9. tinyurl.com   26.06.2020 at 9:35

    Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting
    for your further post thank you once again.

    Отговор
  10. cheap flights   24.08.2020 at 13:27

    My brother suggested I might like this web site. He was entirely
    right. This publish truly made my day. You cann’t believe simply how a lot time I had spent for this info!
    Thank you! cheap flights 3aN8IMa

    Отговор
  11. t.co   30.08.2021 at 2:15

    It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
    I’ve learn this put up and if I could I wish to counsel you some attention-grabbing things or
    advice. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
    I want to learn more things approximately it!

    Отговор
  12. our scoliosis surgery   02.09.2021 at 18:52

    Very nice article, totally what I wanted to find.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *