Музикалният продуцент Алек Сандър: Не смятам, че чалгата е ужасна! ИНТЕРВЮ

 

Алек Сандър

  Алек Сандър стана известен покрай денс парчетата си I Adore You, Creature In Me и Your Dream. Започна съвместна работа с Камелия. Независимо от това записа и дует с Десислава. Бащата на Алек е оперен певец, а самият той през по-голямата част от годината живее в Ню Йорк. Младежът е амбициран да промени представата за попфолка.

– Алек, как се запознахте с Десислава и решихте да работите заедно?
– В момента работя основно в Ню Йорк с различни продуценти. По едно време търсехме изпълнителка за едно от парчетата в моя албум – It Ain’t Over. Върнах се в България, сетих се за Десислава и й се обадих. В началото тя се притесняваше как ще звучи на английски, защото според нея не говори добре езика. Оказа се, че просто е много притеснителна, понеже, докато снимахме видеото в Берлин, комуникираше свободно с всички от екипа. В момента клипът се монтира.

Алек Сандър и Деси Слава

– Кой плати за него?
– Двамата с Десислава. Аз изкарвам парите си от проекти. Наскоро завърших албум на победителя в „Евровизия“ за Германия. Сега ще пускаме диска му в Америка. Каквото изкарам, влагам в нови начинания. Живея в Ню Йорк със съквартиранти, нямам кола. Работя и като модел, снимам сесии, участвам в ревюта.

– Защо семейството ви е заминало за Германия?
– Това беше през 1996 година. Баща ми Георги Николов, който е оперен певец, прецени, че ще има по-добра реализация там. В онези години кризата в България беше голяма. В момента освен певец той е и режисьор. Аз също се преместих в Берлин, направих свой лейбъл и постепенно започнах да правя ремикси за големи имена. Кимбра, която нашумя тази година, е моя позната, с която работя.

– И как скочихте в чалгата?
– Не знам защо има такъв негативизъм срещу този жанр. Скоро гостувах в Шоуто на Денис Ризов. Той през цялото време ми говореше колко ужасна била чалгата, без дори да е чул песента ни с Десислава.

– Не се ли притеснявате, че заради имиджа ви в клиповете хората могат да ви помислят за гей?
– Не. Живеем в XXI век и хората трябва да приемат авангардното.

След като някоя моя песен е посветена на нощния живот в Ню Йорк, трябва да изглеждам по съответния начин. Напоследък на всичко, което е по-ексцентрично, му се лепва етикет „Гага“, а това не е така. Просто стилистите следват определени тенденции.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Музикалният продуцент Алек Сандър: Не смятам, че чалгата е ужасна! ИНТЕРВЮ"

  1. for web hosting   28.08.2021 at 5:45

    Hello friends, nice post and fastidious urging commented at this place,
    I am actually enjoying by these.

    Отговор
  2. on asmr   01.09.2021 at 22:32

    I always emailed this webpage post page to all my associates, as if like to read it afterward my
    links will too.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *