Топ диетични храни за лятото

dieta-liato

Всеки от нас си мечтае да яде много от някоя храна, без това да се отрази на фигурата му. Много хора ядат, за да си успокоят нервите. Но в такива случаи налитат на мазна и много калорична храна. За да избегнете подобни ситуации, от които лесно се напълнява, ви предлагаме няколко храни, с които няма опасност това да се случи – колкото и да ядете от тях.

Целина. Богата е на фибри, витамини и минерали. Има силен диуретичен ефект. Колкото и целина да изядете, няма никаква опасност за фигурата ви.

Ябълки. Ако сте много гладни, хапнете 1- 2 ябълки. Хем ще се заситите, хем няма да приемете почти никакви калории.

Домати и босилек. Доматите са много нискокалорични. В 100 грама се съдържат едва 18 калории. Богати са на фибри, витамини и минерали. Съчетайте ги с босилек.

Горски плодове. Боровинки, малини, къпини и пр. 100 грама съдържат само 40 калории. Изключително богати са на фибри и антиоксиданти.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-topene-na-kalorii

Шейкове. Може да използвате фантазията си и сами да си измислите рецепти. Само не добавяйте захар.

Тиква. Нискокалоричен зеленчук, който може да се приготвя по много различни начини.

Пъпеш. Супер подходящ плод за отслабване. В 100 грама се съдържат само 7 калории. Богат е на витамин С и А. Съдържа много вода, което го прави особено подходящ за летните жеги.

Моркови. Когато огладнеете от нерви, захапете един морков. Не само са нискокалорични, богати на витамини и минерали. Помагат да имаме и хубав тен.

Ягоди. Яжте ги без угризения. Богати са на фибри, антиоксиданти, витамини и минерали.

Краставици. Също много подходящи за лятото. Можем да ги приготвяме разхлаждащ таратор от тях.

Диня + мента. Също много полезна за летните горещини. Съдържа много вода и малко глюкоза. Ако искате да разнообразите вкуса й, добавете мента.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *