Лесна диета без ограничения и забрани

Никакви рестрикции, отслабване и ядене на воля

нова северна диета

Никога не се придържайте към диета, която елиминира цели групи храни или препоръчва употребата само на ограничен брой. Защото подобни техники не ви учат на устойчив начин за промяна на цялостния подход към храненето и могат да предизвикат сериозен недостиг на важни вещества. Представяме ви модерната Нова Северна Диета, която ще ви помогне да отслабнете значително без да се измъчвате.

Произхождаща от класическата Средиземноморска диета, Северната е изградена около консумацията на цели 15 групи храни: плодове, зеленчуци, пресни билки, гъби, ракообразни, водорасли, месо, риба, пълнозърнести продукти и др. Подчертано съобразена е с екологичносъоразният начин на живот.

Основните препоръки включват прием на повече калории от растения и по – малко от месо; увеличаване приема на естествени храни от морета и езера, като например океанска риба, а не отглеждана в развъдник. Естествено раслите плодове, зеленчуци и животни са пълни с хранителни вещества, докато отглежданите във фермите са блъскани с антибиотици и пестициди за намаляване на разхода.

В проучване върху действието на Новата Северна Диета, участваха 30 души. Те я спазваха в продължение на 26 седмици и средният успех при отслабване се равнява на около 8 кг. дълготрайно намаляване на телесните мазнини. Приятна изненада за всички тях се оказа фактът, че най – много стопена мастна тъкан има в трудните участъци като корем, бедрата и седалището. По – голямата част от участниците са получили и допълнителен бонус: отстраняване симптомите на високо кръвно.

Освен всичко казано дотук, Новата Северна Диета е проектирана да бъде вкусна и нейните последователи да не се лишават от малките удоволствия на живота.

В крайна сметка е важно да осъзнаете едно: Гладуването не е правилният начин за отслабване. С негова помощ може и да постигнете някакви резултати, но те ще се изгубят до две седмици след завръщане към обичайния начин на живот. Променете манталитета си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *