Как да отслабваме с плодове

След като вече сте напълнели, сигурно се чудите какви харни можете да ядете, за да свалите излишните килограми. За да отслабнете, трябва да изгаряте повече калории, отколкото консумирате. Включването на плодове в менюто ви е здравословен начин да постигнете целите си.

plodove-za-dieta

Плодовете са богати на много полезни вещества. Освен това, не са много калорични и са богати на фибри. Нека разгледаме как да ядем плодове, за да отслабваме:

1. Контролирайте калориите. Въпреки че плодовете са нискокалорични, все пак трябва да контролираме порциите. Трябва да се приемат поне 2- 3 пъти дневно. За пресен плод количеството е 250 грама, а за сухи – 120.

2. Яжте плодове на закуска. Може да добавите боровинки, ягоди или банани към зърнената си закуска. Бананите могат да се използват като основа за шейк, защото покрива голяма част от нуждите на тялото.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

plodove-metabolizam

3. Яжте плодове на следобедна закуска. Закуската с плодове поддържа метаболизма стабилен и предпазва от преяждане. Гроздето, например, се състои от 80% вода, нискокалорично и е много добър избор за следобедна закуска. В горещите дни, яжте свежи плодове

4. Плодове и фибри. Яжте плодове, които съдържат много фибри, като банани, ябълки, киви, круша и боровинки. Те са богати на фибри и така няма опасност да преядем.

5. Балансиран прием на плодове. Въпреки че са здравословни, те няма да ви накарат да отслабнете. За да го постигнете, трябва да направите диета със зеленчуци, пълнозърнести храни и месо.

ТРЕНИРОВКИ

Здравословният режим се състои в комбиниране на нискокалорична диета и упражнения. Тренирайте от 3 до 5 дни седмично. Тичайте, ходете или карайте колело. След тренировка е полезно да изядете един банан, защото е богат на калий.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *