Диета за отслабване с ябълков оцет

yabalkov-ocet-1

През последните години ябълковият оцет е сред известните продукти в диетите за отслабване. Изследванията и свидетелствата на хора, които са го консумирали, са достатъчни, за да сме сигурни, че този продукт помага за топенето на мазнините.

Ябълковият оцет помага за регулиране на рН на тялото, помага за изхвърлянето на шлаките и ни кара да се чувстваме във форма. Един от начините да се възползваме максимално от свойствата му е диетата с ябълков оцет.

Как действа диетата с ябълков оцет?

Консумацията на ябълков оцет подтиква организма към елиминиране на токсините и натрупаните шлаки, които причиняват задържане на течности. Също така, оцетът действа потискащо на апетита, което помага да не прекаляваме с калориите. Също съдържа ензими, които ускоряват метаболизма, за да изгаряме мазнините по- лесно.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

yabalkov-otset-1

Как се провежда диетата с ябълков оцет?

Вземете си бутилка ябълков оцет без пастьоризация. Не е необходимо да пиете големи количества от оцета, за да пречистите тялото си и да отслабнете. Достатъчно е да разтворите 2 лъжици в 450 мл вода. Разпределете количеството три пъти дневно. За по- приятен вкус можете да сложете лъжичка мед.

Другият начин за консумация е под формата на чай. Достатъчно е да смесите две лъжици оцет, мед и вода. Като загрее водата, сложете торбичка с чай.

Няма ограничен период, в който да се приема оцета. Трябва обаче да съчетаете консумацията му с балансирана диета и упражнения.

Пийте поне два пъти дневно напитката.

ВНИМАНИЕ! Киселината действа деструктивно на емайла на зъбите. Затова 30 минути след консумация си измийте зъбите с четка и паста.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *