Антицелулитна диета

Вярва се, че няма тяло без абсолютно никакъв целулит. Стегнатите тела, които виждаме то телевизията, сякаш изискват години спорт и диети. Но не е невъзможно за постигане.

celulit-slabi-jeni

Предлагаме ви антицелулитна диета, която се базира на консумацията на антиоксиданти. Според учените, има връзка между количеството токсини в тялото и целулита ни. Също хора, които имат проблеми с кръвообращението и запека, са податливи към проблема.

Диетата срещу целулит означава да консумираме храни, богати на антиоксиданти (плодове, бобови, зеленчуци). Приема на чаша лимонов сок или от грозде веднъж седмично пречиства отлично и помага за изчистване на шлаките.

Можете да организирате храненето си, както желаете, важното е да включите храните, които споменахме, както в следващия пример:

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

celulit-interesno

Когато станете сутрин, чаша вода с лимонов сок.

На закуска няколко печени пълнозърнести филии заедно с чай.

Като втора закуска, моркови и чай

На обяд, фокусът е върху консумацията на зеленчуци – маруля, червено цвекло. Също телешко, пилешко. Леща, нахут. Един картоф на пара. Чай.

Като следобедна закуска, пълнозърнести бисквити, сок от ябълка и плод по избор.

На вечеря нещо леко, като зеленчукова салата с парче месо или морска храна, плод или чай.

Тази диета е лесна и не отнема много време. Подходяща е за хора, които заради работата си, нямат време да се движат. Не прекалявайте с този режим на хранене. Ако не можете да прецените дали сте постигнали желаните резултати, консултирайте се със специалист.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *