5 антицелулитни храни

Обичате дълги и тъмни панталони – колкото по- тъмни, толкова по- добре. Изобщо не си представяте да носите поли или къси панталонки заради ужасните следи на целулита. Не се предавайте и направете живота си цветен – отървете се от гадните неравности по кожата и се обличайте, както ви харесва.

bez-celulit

Затова ви предлагаме 5 антицелулитни храни, които да включите ежедневно в менюто си.

„БИО- КОД“ – ЗАЛИЧАВА СТРИИТЕ И ЦЕЛУЛИТА. ВИЖ ТУК

БАНАНИ. Основен източник на калий. Този минерал действа диуретично и помага за изхвърлянето на излишните течности, които тялото ви задържа – основни причинители на целулита. Освен това, бананите стимулират кръвообращението, помагат на всички клетки да получават хранителни вещества и да изхвърлят токсините. Всички тези фактори помагат срещу целулита.

СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ. Изключително са богати на полезни вещества: витамин Е, калий, цинк и витамин В6, който е особено ефективен срещу целулита, защото улеснява метаболизма на протеините , заздравява съединителнатаdjindjifil-chai тъкан и действа срещу задържане на течности.

ДЖИНДЖИФИЛ. Освен при настинка, помага и при целулит. Потиска апетита и активира метаболизма. Подобрява храносмилането и кръвообращението.

ЯЙЦА. Белтъците са най- добрият източник на протеини в природата. Жълтъкът пък съдържа цинк, витамини А, Д, Е и В12. Яйцата са отлични помощници както за отслабване, така и за справяне с целулита.

РОЗМАРИН. Стимулира кръвообращението, затова може да е много полезен при целулит. Помага срещу натрупването на шлаки под кожата.

Антицулитни упражнения. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/BUj982f9hEA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *