Дженифър Лопес и Мадона отслабват с нисковъглехидратна диета

След огромния успех на протеиновите диети, въпреки че са съпроводени с редица с опасни вторични ефекти като намаляване на мускулите, проблеми с бъбреците, косопад и промени в настроението, като сериозна алтернатива се появяват нисковъглехидратните диети. Това е доста по- здравословен и балансиран режим, и в момента е хит сред холивудските звезди.

дженифър лопес

Макар и да изглежда лесна, е добре да се консултирате с лекар или специалист по хранене. Като премахнете от дневното си меню обработените въглехидрати като паста, нишесте, сладкиши, бисквити и хляб, започвате да харчите повече енергия и така топите много повече мазнини, отколкото с другите диети. Набавяте си въглехидрати от плодовете, пълнозърнеста паста, кафяв ориз и пълнозърнест хляб.

Топ продукт за отслабване „Диетин Комплект“

По време на диетата трябва да ядете много плодове и зеленчуци, които можете да овкусявате с малко зехтин. На второ диетамясто по значение, са храните, богати на протеини като яйца, прясно мляко, млечни продукти, пуешко, риба, морски дарове, орехи и бобови.

МАДОНА И ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС СА НА НИСКОВЪГЛЕХИДРАТНАТА ДИЕТА

Този тип диети се радват на голям успех сред холивудските величия, тъй като обещават бързи резултати. Нека не забравяме, че известните артисти живеят в свят, в които постоянно излагат телата си на показ. Затова те избират наистина ефикасни хранителни режими.

Освен Дженифър Лопес и Мадона, сред звездите последователи на нисковъглехидратната диета за Дженифър Анистън, Рене Зеуегър, Гери Халиуел от „Спайс гърлс“.

Дженифър Лопес винаги е секси. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/IgLcQmlN2Xg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *