Тъжно! Лора Караджова стана самотна майка! Ето какво се случи с гаджето й Валентин:

Лора Караджова отглежда сама дъщеря си Алиса през последните няколко месеца. Певицата тихомълком се разделила с бащата на детето си Валентин Славов. Но тя дълго време прикривала промяната в семейния си статут.

Причина за раздялата им станали разногласията относно общото им съжителство, които все повече ескалирали. Затова преценили, че е по- добре да сложат край на връзката си, преди детето им да стане свидетел на грозни скандали и да не могат да се погледнат повече.

В грижите за дъщеря си Алиса, Лора Караджова разчита много на майка си и баща си. Легендарният музикант и съпругата му помагаха на младото семейство, още от самото раждане на детето. Алиса прекарва всяко лято с дядо си Данчо Караджов и баба си Марияна на вилата им в Равда.

Дъщерята на Лора и Валентин е на 3 годинки

След като стана майка, Лора Караджова остави на втори план кариерата си и се отдаде основно на дъщеря си и доскорошния си приятел Валентин. През последните година- две, певицата дори напусна София. Причината беше, че през лятото в Валентин живееха във Варна при семейството му. А през зимата – в Банско, където той работи като ски- инструктор. Миналата година дори Алиса ходи там на детска градина, тъй като семейството изцяло се пренесе в курортното градче.

Певицата се залюби със ски- инструктора преди три години след драматичната си раздяла с Део. Тя реши да му роди дете още след първите пет- шест месеца от връзката им. Лора Караджова дори имаше намерение с Валентин да си направят още едно дете. Но връзката им не успя да издържи дотам.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *