Скандал! Емануела Тормози и Заплашва гадже на Митко Динев! Момичето пуска Жалба в Полицията Срещу Певицата! ВИЖ ТУК:

emanuela-martina
Емануела и Мартина Петрова

Емануела заплашва  гаджето на Димитър Динев- Мартина Петрова, с която има връзка след раздялата с певицата. Момичето подава жалба в полицията срещу тормоза от страна на фолк певицата, пише в. Шоу.

Сагата започва през февруари т.г. Певицата по цял ден и цяла нощ сипе обиди и заплахи срещу Мартина, която се изхранва като танцьорка. В едно от поредните си излизания, Емануела заплашва, че ще я остави без коса, както се пеело в дуетната й песен с Кали.

В друго заплахата е още по- брутална:“На 29- и се прибирам и ти обещавам, че ще те намеря и ще те смажа“.

В друг случай певицата отново заплашва момичето: „Е, значи ще трябва да те намеря, за да разбера истината. Това не е добре за тях, повярвай ми“.

Накрая изплашената Мартина отива в полицията, за да подаде жалба. Прилага и съобщенията със заплахите, получени от певицата.

Митко Динев с Мартина
Митко Динев с Мартина

Когато научава, че е загазила, фолк дивата се свързва от непознат номер с танцьорката, за да й се извини. Отива лично в заведението, където момичето работи, и явно сключват примирие. Емануела дори й предлага да се снима в следващия й клип. Дори си правят общо селфи. Впоследствие, Мартина Петрова се отказва от жалбата си и я оттегля. За което после много съжалява.

Емануела изобщо не мирясва. Продължава отмъщението си с компроматна атака срещу танцьорката. Поръчва серия от публикации, опетняващи името на момичето, като я представя за лека жена.

Най- плашещото за Мартина е, че в заплахите на Емануела са цитирани адреса й, заведенията, в които работи и които посещава. Това я навява на мисълта, че явно е била следена.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандал! Емануела Тормози и Заплашва гадже на Митко Динев! Момичето пуска Жалба в Полицията Срещу Певицата! ВИЖ ТУК:"

  1. slot bonus 100]   30.06.2023 at 18:04

    Do you mind if I quote a couple of your articles as long as
    I provide credit and sources back to your website?

    My website is in the very same niche as yours and my visitors would truly benefit from some of the
    information you present here. Please let me know if this okay with you.

    Thank you!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *