Шок! Жана Бергендорф се Обръсна Гола Глава! СНИМКИ + ВИДЕО

jana-bergendorf-4

Жана Бергендорф отново е в епицентъра на скандал! Поп дивата шокира феновете си с провокативна визия във видеото към новата си песен „Докрай“.

Преди известно време певицата се похвали с пънкарска прическа като избръсна косата си от единия край и я боядиса в цикламено. Оказа се, че промяната е била част от новия й проект „Докрай“.

jana-bergendorf

Най- големият шок за феновете си обаче, Жана  Бергендорф беше запазила в тайна до излизането на клипа към новата й песен, което се случи вчера. Към края на видеото огнената певица грабва самобръсначка и …си остригва косата до голо.

jana-bergendorf-3

Провокацията на Бергендорф обаче много се хареса на феновете й. Още повече, че новата й песен „Докрай“ много се харесва на меломаните и отсега се очертава като хит.

Клипът е сниман от Люси Иларионов. От известно време режисьорът разшири дейността си и вече не работи само за „Пайнер“, а и за редица имена от поп музиката. Единствените критики на феновете всъщност са към него. Някои кадри от видеото са едно към едно с такива, които вече сме виждали в клипове на Риана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *