Шок! Блатечки се разделил с Диляна Попова навръх Коледа… чрез есемес

asen-dilqna

Тежка драма изживява Диляна Попова. Поводът отново е бащата на детето й Асен Блатечки. Красивата моделка преживява тежко окончателната си раздяла с актьора, от когото роди преди няколко месеца.

Блатечки скъсал с Диляна Попова в навечерието на Коледните празници. При това, с есемес. Манекенката се надявала, че двамата ще прекарат заедно Бъдни вечер и Коледа с малкия им син Борил. Актьорът обаче брутално я отрязъл, като й заявил, че ще бъде с жена си Катерина и дъщеря им. Посъветвал Диляна да прекара празниците с родителите и сестра си, защото те са нейното семейство. А той искал да бъде със своето.

Детето не можа да сплоти Диляна и Асен
Детето не можа да сплоти Диляна и Асен

Думите му покосили красивата моделка, която си мислела, че тя и Борил са новото семейство на Асен Блатечки.

Диляна вдигнала жесток скандал на бащата на детето си. Това обаче още повече вбесило сексимвола на бг киното и още на следващия ден той я напуснал.

Навръх Коледа Попова изпратила есемес до Блатечки, за да го пита как ще се справят със ситуацията и ще изградят общото си бъдеще. В отговор обаче, актьорът й заявил, че се разделя с нея и се връща при семейството си, като продължава да носи отговорността за малкия Борил.

Диляна Попова с приятелки. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZRc-bzQicHM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *