Потрес! Емилия цъфна с увиснали гърди и наляти баджаци! СНИМКА:

emilia-2

Емилия продължава с модните гафове. След като се появи с впито по тялото трико месец след като роди, сега певицата реши да се завърне към късите роклички.

Уви, тялото й обаче все още е далече от старата си форма преди бременността.

Скорошна снимка на Емилия шашна феновете й. Фолк дивата позира с къса вталена рокля, под която се подават наедрелите й бедра. А за капак, гърдите й са увиснали чак до пъпа.

Разбира се, фигурата й изглежда съвсем нормално за жена, която е родила преди четири- пет месеца. Но Емилия не отчита този факт, а държи да се носи така, както преди да забременее с второто си дете.

Поведението на половинката на Коко Динев също доста озадачава почитателите й. Емилия се върна към клубните си изяви само месец след като роди дъщеря си Мира. Оттогава фолк дивата не се спира, като буквално е затрупана с участия. Но вместо грижите за бебето да са на първо място за нея, Емилия оставя впечатление, че да пее по дискотеките й е най- важното.

Фолк певицата се държи като отвързана, сякаш не я чака пеленаче вкъщи. Всъщност, половинката на Коко Динев призна, че разчита на бавачка, която да й помага в грижите за бебето. Въпреки че наскоро фолк дивата се оплака, че пропуска важните моменти от израстването на децата си, кариерата изглежда си остава най- важното нещо за нея.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Потрес! Емилия цъфна с увиснали гърди и наляти баджаци! СНИМКА:"

  1. Gennie   08.11.2021 at 19:02

    Hello! I could have sworn I’ve visited your blog before but after going through many of
    the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely pleased I came across it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *