Криско нагло гази законите на пътя! Направи нещо ужасяващо:

Рапърът Криско се изживява като джигит на пътя. На хитовият изпълнител явно не му дреме за законите, нито за безопасността на останалите участници в движението.

Преди дни Криско си спретнал гонка със свой приятел из софийските улици, разкриват шокирани очевидци. Рапърът шофирал по правилата, докато изведнъж изскочил неговия човек, яхнал мощен модел на „Мерцедес“. Габровецът, който кара същата марка джип, като видял, че другия го задминава, изведнъж изхвърчал след него.

Рапърът за нула настигнал своя авер и двамата летели с над 120, без да им пука, разкриват очевидци. А щом стигнало до Околовръстното, и двамата натиснали педала на газта и се разфучали със 150 км/час.

Оказало се, че двамата имат уговорка за кафе в Студентски град, където гонката им свършила. Оставили си тузарските возила на паркинг и се отправили към заведението.
Кристиян Талев, както е истинското име на рапъра, се изживява като мутра, коментират в шоу средите. Отдавна се говори, че той вече е милионер и явно богатството му дава самочувствие да се изживява като голямата работа и да газите законите за собствен кеф.

Това далеч не е първата му изцепка, която става публично достояние. Преди три години рапърът и аверите му потрошиха хотелска стая в Горна Оряховица. Заради вандалската му проява, от хотела му заведоха дело за дребно хулиганство. На Криско не му остана особено приятно, след като скандалът се разчу. Но явно се е разминал само с глоба.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *