Ивана разкри шокиращата истина: Ето защо съм дебела…

След дълги години спекулации, фолк ветеранката Ивана най- после разкри истината за проблемите си с килограмите. Самата тя едва наскоро научила на какво се дължат неуспехите й с наднорменото тегло.

Певицата на народа признава, че след медицинско изследване станало ясно, че е болна от синдром на Хашимото – тежко заболяване на щитовидната жлеза.

Години наред тя се тормозила с изтощителни диети и глад, в напразни усилия да свали излишните килограми. Но все не се получавало. Заради забързаното си ежедневие пък, изобщо не й хрумнало, че проблемът може да е другаде.

Едва наскоро нейна приятелка я посъветвала да провери състоянието на щитовидната жлеза. Резултатите показали, че действително там е проблемът. Звездата на „Пайнер“ предполага, че от години е имала заболяването, но заради липса на профилактика, нямало как да разбере за него. Към момента тя приема редовно лекарства за щитовидната жлеза заради заболяването.

Ивана признава, че вече е приключила със строгите диети и изтощителния глад. Режимът й сега е да яде от всичко, но по малко. Фолк певицата разкрива, че още щом се събуди, хапва някакъв плод, за да активира метаболизма.

„Поне сега вече няма да се самообвинявам, че не съм положила достатъчно усилия, за да отслабна“, тъжно констатира тя и съветва всички жени с проблеми с теглото да изследват състоянието на щитовидната жлеза.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ивана разкри шокиращата истина: Ето защо съм дебела…"

  1. Greetings! I’ve been reading your weblog for a while now
    and finally got the courage to go ahead and give you a shout
    out from Porter Texas! Just wanted to tell you keep up
    the fantastic work! natalielise pof

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *