Ицо Стоте манекенки заби красавица от „София ден и нощ“! Ето коя е тя + СНИМКА:

Христо Сираков заби поредната плеймейтка и актуална красавица. Застаряващият плейбой отскоро често може да бъде засечен в компанията на моделката и актриса от „София ден и нощ“ – Анна- Мария Чернева.

Двамата се запознали покрай участието й в тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“. Апетитната брюнетка дори беше спрягана за почти сигурна победителка, но в крайна сметка, остана на второ място, а с титлата се окичи варненската танцьорка Нора Недкова.

След това Сираков и Анна- Мария се засекли на снимките на известно кулинарно шоу. Стоте манекенки видимо бил хлътнал по смуглата силиконка. Дори по време на вечеря й поискал ръката в ефир. А тя пък не се поколебала да приеме.

После двамата се обяснявали, че всичко било театър, но никой не им повярвал. Анна- Мария се оправдала, че си има сериозен приятел от лятото. Но пък е факт също, че тя от години драпа да стане популярна, а Ицо Стоте манекенки е направил известни не една и две плеймейтки и моделки. Списъкът с креватните му завоевания е безкраен и продължава да се попълва от жадни за слава златотърсачки.

Анна- Мария започва напъните си да става известна като моделка на „Визаж“. След това се пробва да стане фолк певица, но тотално се проваля. Едва участието в „София ден и нощ“ успява да я направи наистина популярна. Но тя пък не се задържа повече от един сезон в шоуто.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ицо Стоте манекенки заби красавица от „София ден и нощ“! Ето коя е тя + СНИМКА:"

  1. gacor slot   05.12.2023 at 17:06

    Howdy I am so glad I found your website, I really found you by mistake, while I was browsing on Aol for something else,
    Regardless I am here now and would just like to say
    cheers for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the
    theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it
    and also added in your RSS feeds, so when I have time
    I will be back to read a great deal more, Please do keep up the great b.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *