Ето ги Джена и бебето – СНИМКИ:

18580628_310031406111944_2543906784368656384_n

Джена и бебето й бяха изловени от папараци, докато кръстосват софийските улици. Заедно с фолк певицата и невръстния й син, бяха още таткото Атанас Стоев и бавачката.

Младото семейство отскоро живее в нов дом в столицата. Джена и Наско купили луксозното жилище малко след сватбата миналото лято. Наскоро завършили обзавеждането и се нанесли.

Отскоро семейството има и четвърти член- бавачката на бебето. Фолк певицата нае детегледачка, която да я отменя, тъй като вече се завърна към участията на живо. А съпругът й Атанас винаги пътува с нея.

С настъпването на летния сезон, двойката все по- често ще пътува до морето и ще кръстосва курортите. Което означава, че бебето ще прекарва повечето време с бавачката, а не с родителите си. Графикът на Джена още отсега е силно сгъстен, така че певицата ще се разкъсва между участията и бебето си, което е едва на 3 месеца.

Фолк дивата успя много бързо да се възстанови след раждането. Затова реши да не отлага повече завръщането си към изявите на живо. А и летният сезон е сред най- печелившите за фолк изпълнителите. Джена и Наско са решили да закрепят семейния бюджет, тъй като от няколко месеца не са работили. Пък и наскоро обзаведоха новото си жилище. Така че, младите родители ще жертват времето си със сина им, за да подсигурят стабилни финанси за семейството.

Фолк певицата призна, че двамата с Наско се грижели сами за невръстния наследник, още от самото му раждане, без да разчитат на бабите. Заради работата им обаче, се налага да разчитат на бавачка. Явно, за да избегнат отново намесата на бабите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *