Емануела отсече: Никакви сватби повече, искам само с*кс за една нощ

„Повече няма да се омъжвам! Сватбата ми с Никола беше най- голямата ми грешка, но няма да я повторя!“ , люто се закани певицата Емануела. Фолк фурията беше абсолютно категорична и се зарече вече да не подхваща сериозни връзки.

emanuela-kukata

Емануела постави рекорд за най- кратък брак в шоубизнеса. Певицата и бившият й Никола се изтърпяха само един- два месеца, след което стъпкаха брачните клетви и се хвърлиха в състезание по изневяра. Не е ясно кой успял да сложи по- големи рога на другия, но в крайна сметка стигнали до извода, че трябва по- бързо да се разведат.

Фолкаджийката обвини за краха на семейния си живот Никола, който първи започнал да й изневерява. Но палавият мъж не беше единствената пречка за семейното щастие на Емануела. Певицата отнесе люти клетви от свекърва си, още преди emanuelaда мине под венчило с Никола.

След горчивия и кратък семеен опит, Емануела заяви в „На кафе“, че предпочита да си остане сама и не желае да си губи времето с мъже. Затова предпочитала да го кара на с*кс за една нощ и да не се занимава със сериозни връзки.

Изглежда, че певицата не си губи времето. Говори се, че Емануела успяла да забърше не кой да е, а с*кс- символът Мариан Вълев- Куката. Свалката станала на снимачната площадка на „Под прикритие“, където двамата заснели гореща с*кс- сцена.

Емануела. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/1Habbx9cF80

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Емануела отсече: Никакви сватби повече, искам само с*кс за една нощ"

  1. Ебач   06.08.2023 at 16:28

    E dobre ami az iskam da e eba i v guza i v putkata dano da se saglasi da go napravim s neq.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *