Деси Слава скочи срещу критикарите на връзката й с Благой! Ето как ги нареди:

desi-slava-blagoi-5

Деси Слава брани със зъби и нокти връзката си с 19- годишния Благой Найденов. Фолк дивата толкова е хлътнала по младия си любовник, че е готова да се скара с всеки.

От няколко месеца певицата и 19- годишното й гадже скандализират цяла България с любовта си. Деси обаче е лудо влюбена в него и не дава и дума да се каже за връзката им.

Коментар във фейсбук на фенка на фолк певицата я извади от кожа и тя отговори лично на жената, дръзнала да й прави забележка. Жената написала следното на Деси: Обаче си падаш по връстници на Майки! Коментаръл ядоса Деси и тя не остана длъжна на фенката и й отговори: „Ще си падам по когото си искам! Надявам се това не е проблем за Вас!?“

desi-slava-blagoi-3

Това обаче далеч не е първия коментар срещу предпочитанията на Деси Слава към доста по- млади мъже от нея. Ежедневно певицата отнася доста критики заради любовта си с 18 години по- младия от нея Благой.

Певицата обаче не изглежда да се притеснява от това. Двамата с Благой са неразделни и нямат никакъв проблем да се появяват заедно на обществени места.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Деси Слава скочи срещу критикарите на връзката й с Благой! Ето как ги нареди:"

  1. idnpoker   06.08.2023 at 4:10

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall look of your web
    site is magnificent, as well as the content!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *