Дара развя зърно! СНИМКА (+18)

dara-9

Фурията Дара реши да се похвали със снимка по бански. Но уж невинното й фото, запали пожар в социалните мрежи за броени минути.

Оказа се, че певицата е показала много повече, отколкото си мисли. Феновете й останаха сюрпризирани от щедрия кадър, на който ясно се вижда, че изпод банския се подава зърното на едната й гърда.

Палавата варненка вече ще трябва да внимава с разголването на анатомията си, тъй като от около два месеца си има сериозно гадже. Дара призна, че има връзка с младия писател Константин Трендафилов, с когото се запознаха в „Черешката на тортата“. Двамата се харесаха веднага и малко след кулинарното шоу започнали да излизат заедно. Влюбените гълъбчета вече бяха и на първата си обща почивка.

Преди да срещне популярния писател, Дара бързо се отегчавала от мъжете и ги сменяла като носни кърпички. Никой не можел да й задържи вниманието. А и повечето не разбирали работата й. Откакто се прочу с участието си в Х фактор преди две години, певицата все пътува из страната за участия.

Дара не крие, че кариерата й е приоритет. Дори не желае да следва висше образование, за да може да отдаде цялото си време на работата. Тя трудно завърши училище заради новите си ангажименти като певица. Дарина е категорична, че не иска да се занимава с нищо друго, освен с пеене. То е по- важно за нея и от любовта. А дали новото гадже Константин ще обърка плановете й, все още е рано да се каже.

19- годишната певица има едно наум, че трябва да се възползва от момента на славата си, за да се подсигури материално. Дара признава, че усилено събира пари, за да си купи апартамент в София, тъй като живее под наем.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Дара развя зърно! СНИМКА (+18)"

  1. Tanisha   08.11.2021 at 19:41

    We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your site provided us with valuable information to work on. You’ve done
    a formidable job and our whole community will be thankful to you.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *