Дани Милев бере ядове с децата си! Ето как го излагат:

dani-milev-3

Не му е леко на Дани Милев. Децата на музиканта са тийнейджъри и буквално му пилят нервите. Дъщеря му Маги е на 16 г., а синът му Сава – на 18 г. И като всички съвременни тийнейджъри, често залитат към пороците.

Децата на музиканта постоянно заливат социалните мрежи с неприлични снимки. Сред които и такава, на която се натискат с гаджетата си. А синът му пък изтипосал кадър с цигара марихуана.

dani-milev-1

Именно с него са най- големи проблеми Дани Милев. Момчето било много разхайтено, тъй като от известно време движело в лоша компания. Успехът му в училище тотално се сринал, а на всичко отгоре, постоянно се забърквал в неприятности. Сава обаче вече е пълнолетен и на родителите му е много трудно да го контролират вече.

dani-milev

Явно момчето е наследило буйния характер на татко си, коментират близки до семейството. Именно заради него, навремето Дани Милев се озовава в затвора за финансови измами. Докато е зад решетките, се ражда сина му. Музикантът бил много тъжен, че в този щастлив момент не може да е със семейството си. Затова си дал дума, че ще живее почтено и повече няма да се забърква в неприятности. Сменил и професията си и от счетоводител се преквалифицирал в музикант.

Дани Милев беше част от тазгодишната селекция на „Вип брадър“. Той обаче забранил на децата да го гледат. Музикантът не искал да го виждат в негативна светлина, а само да спечели една прилична сума за семейния бюджет.

Музикантът се превърна във втория изгонен от къщата. Зрителите не харесаха подмолното му поведение да се скатава по ъглите и да избягва директни конфронтации. Той се залепи за скандалджията шеф Петров и на няколко пъти се опита да го защитава, което едва ли се е харесало на зрителите. Дани Милев се надяваше тихомълком да стигне напред в играта, но тактиката му беше разкрита.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Дани Милев бере ядове с децата си! Ето как го излагат:"

  1. coconut oil a   25.11.2019 at 20:41

    My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
    I have always disliked the idea because of the
    costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year
    and am anxious about switching to another platform.
    I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it?
    Any kind of help would be greatly appreciated!

    Отговор
  2. asksylphoflight.tumblr.com sling tv   05.01.2020 at 5:24

    Why users still use to read news papers when in this technological world everything is presented
    on net?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *