Болката, която терзае Спортист №1 на България Габриела Петрова:

gabriela-petrova

Лекоатлетката Габриела Петрова беше избрана за Спортист №1 на България за 2015 г. Освен че е много талантлива и трудолюбива, Габи е и изключително красива.

Спортистка спечели европейската титла в тройния скок за жени до 23 години, като постави и рекорд. През 2015 г. се класира на второ място на европейското първенство в зала, а преди това подобри и личния си рекорд. Заради успехите си, Габриела съвсем заслужено беше наградена за Спортист на годината.

gabriela-petrova-1

Въпреки че е много красива, талантливата лекоатлетка признава, че винаги й е било много трудно с мъжете. Още като тийнейджърка, Габи забелязва, че мъжете не й обръщат внимание, защото не я възприемат като момиче. Виждат само спортистката, което много я наранява.

Затова 23- годишната Габриела признава, че никога не й вървяло с мъжете. Признава, че те не я разбират, но и на нея също й е трудно с тях.

Габриела получава приза Спортист на годината
Габриела получава приза Спортист на годината

Въпреки че е надарена с ослепителна хубост, спортистката няма самочувствие на красавица. На церемонията на Спортист на годината обаче, Габриела най- после блесна и едва ли някой вече ще пренебрегне женствеността й. Лекоатлетката се появи с елегантна рокля, с грим и прическа, които подчертаха красотата й.

Габриела признава, че не харесва мъже, които искат да имат всяка жена, само защото е по- известна. Спортистката разкрива, че си търси сериозен мъж, а не някой вятърничав тип.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *