Бившият на Елена Кучкова заби нова плеймейтка – Ето коя е тя:

elena-kuchkova-bentlito

Бившето гадже на Елена Кучкова, ДПС политикът Любомир Николов, забърса нова плеймейтка.

Сексбомбата Анджелина е свежото попълнение в леглото на Любо Бентлито. Блондинката нашумя като основна претендентка за спечелването на титлата „Мис Плеймейт“, но в крайна сметка изгуби короната от Ася Капчикова.

След това Анджелина заби Ники Михайлов, но връзката им се оказа доста кратка. Говореше се, че вратарят бил лудо влюбен в нея, но явно мераците му бързо са се изпарили. Или не е бил достатъчно богат и щедър да задържи плеймейтката.

andjelina-2

От около два месеца блондинката върти любов с бившия на колежката си Кучкова – Любо Бентлито. Амбициозната красавица неистово иска да стане известна и затова решила да го постигне чрез поп- фолка. Наскоро Анджелина пусна дебютното си видео в дует с Ангел, а спонсор на клипа е, разбира се, Любо Бентлито.

ДПС политикът би шута на Елена Кучкова след 2-3 години връзка, след като красавицата си повярва толкова силно, че обяви, че очаква скоро годежен пръстен и сватба. Но опитите й да го притисне за нещо по- сериозно удариха на камък, а Любо Бентлито реши, че му стига толкова любов с Кучкова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *