Андреа напусна „Пайнер“

andrea-1

Андреа вече не е изпълнител на „Пайнер“. Певицата и компанията така и не са подписали нов договор, след като старият е изтекъл.

Андреа възнамерява да се издава сама и да основе собствена музикална фирма.

Освен любимата на Кубрат Пулев, нови договори не са подписали още трима нейни колеги: Крум, Кристияна и Даяна. От „Пайнер“ са излезли с кратко съобщение, че пожелават успех на изпълнителите.

andrea-roklya

Преди близо година от димитровградската компания си тръгна и друга звезда от каталога й – Камелия. Оттогава фолк ветеранката се самопродуцира. Певицата намали тарифата си, тъй като вече не дели печалбата с „Пайнер“, и в момента е зарината от участия.

Следващата голяма звезда, за която усилено се говори, че може да напусне фирмата на инж. Митко Димитров, е Глория. Фолк дивата и шефът й от известно време са в доста хладни отношения. В свои интервюта певицата е признавала за напрежението между тях. Договорът на Глория също изтича в скоро време и не е ясно дали ще бъде подновен.

Междувременно, в редиците на фолк гиганта се присъединиха други две звезди – старият им кадър Деси Слава и Емануела, която напусна „Ара“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *