Андреа, Фики и Николета в п*рно клип!

nikoleta-andrea

Откровено п*рно е най- новият клип на Андреа към дуетната й песен с Фики. Към секс оргията на звездното дуло се присъедини и Николета Лозанова. Силикон, камшици и бельо извират на поразия от скандалното видео.

Николета и Андреа си партнират за втори път в клип на певицата. Първото им общо участие преди години във видеото „Употребена“ стана легендарно заради сластната целувка между двете силиконки.

Преди няколко месеца двете отново заснеха общ клип, в който бяха порядъчно облечени и дори не се пипаха. Сега обаче, са решили да се покажат като истински зрели каки и представят по- хард еротика. При това в компанията на плейбоя Фики Стораро, чието присъствие в песента и клипа, дава големи гаранции за успех. Младият Стораро е във вихъра на славата и любимец на тийнейджърите, докато силикона на Андреа и Николета е вече до болка познат на цяла България.

Николета и Фики под душа
Николета и Фики под душа

Напоследък любимата на Кубрат Пулев не може да се похвали с голям хит, но звездното участие във видеото й гарантира доста сериозни ротации по „Планета“.

Превю на скандалното видео:
https://youtu.be/MxkgXbnTMjY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *