Албева Вулева Разкъса Андреа: Дебела и Жалка си!

albena-vuleva-2

Албена Вулева се изгаври жестоко с Андреа на тема външен вид. Устата журналистка не за първи път се изказва остро за фолк дивата, но този път мина всякакви граници.

Вулева винаги се е подигравала с фолк певиците, които бяха сред любимите й мишени в „Сигнално жълто“. Сред предпочитаните й жертви обаче е Андреа. Снимка на певицата от последното й участие предизвика жестоки думи по неин адрес от страна на Вулева.

Ето как „сигнално- жълтата“ тв водеща се подигра с Андреа: „Как пък на клиповете си слаба, а на живо си прасе и половина?! Кого си мислиш, че ще заблудиш?! Дебела и жалка си!“

Снимката, която предизвика злобния коментар на Вулева
Снимката, която предизвика злобния коментар на Вулева

Наскоро Албена пак се подигра с фолк дивата, като се изцепи, че когато напишеш името й в гугъл, вместо певица излиза силикон.

Напоследък тв водещата е особено груба с нападките си към родните знаменитости. Вулева направи на пух и прах рапъра 100 кила при съвместното им участие в „Звездни стажанти“, като директно го нарече „циганин“. Но не се ограничи само с него. Албена скочи директно върху бизнесмена Стефан Шарлопов, като го нарече „глупак“, заради странните му решение по време на шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *