Слави Трифонов се оттегля от екрана!

Слави Трифонов

  Предположения за евентуалното оттегляне на Слави Трифонов от Би Ти Ви се появиха преди няколко седмици, когато шоуменът заяви, че сам ще усети кога да слезе от екрана. „Ще трябва да се махнем от тв ефира, преди да сме мухлясали и да станем досадни. Не трябва шоуто да бъде на всяка цена. Усетим ли, че нещата не вървят, ще го спрем без да влагаме емоции. Просто ей така ще си кажем сбогум, все хубави неща сме преживели, няма за какво да се съжалява, в крайна сметка можем да предприемем нещо ново“, каза пред аудиторията Слави.

Заради думите му плъзнаха слухове, че Трифонов планира оттегляне.

От ръководството на Би Ти Ви категорично отрекоха подобни предположения и дори заявиха, че Слави и компания ще забавляват зрителите от 20 часа на 31 декември.

Макар рейтингите да не сочат рекордни данни, предаването продължава да събира около 750 000 до 900 000 зрители при актьорските вечери.

Освен със своето шоу Дългия се е заел и с продуцирането на „Гласът на България“. Предаването ще има втори сезон догодина, а подробностите ще станат ясни в средата на януари. Вече са минали кастингите и са записани вокалните битки, при които са отсети кандидатите за слава. Треньорите в шоуто са Преслава, Йордан Караджов, Миро и Виктория Терзийска.

Този път екипът на Слави ще се занимава само с творческата част на риалитито, а за техническата реализация ще отговаря „Медиа-про Ентъртеймънт“, разкриха от Би Ти Ви.

Не е тайна, че тази комбина финансира и други формати в медията, като пачките се делят между Слави и мъжа на Ани Салич Бранко – шеф в компанията. По този начин хем се прави външна продукция в лицето на фирмата на Трифонов „7/8″, хем парите се въртят изцяло в самата телевизия.

От Би Ти Ви потвърдиха, че Слави ще бъде в основата на продуцирането и на няколко нови проекта, които ще се осъществят през 2013 година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Слави Трифонов се оттегля от екрана!"

  1. красимир   31.12.2012 at 9:42

    най големия

    Отговор
  2. bold   02.01.2013 at 8:58

    От 2 години не го гледам изобщо комунистическото мекере.

    Отговор
  3. iLko   06.01.2013 at 21:19

    Много сте смешни, заглавието гласи „Слави Трифонов се оттегля от екрана!“, а в статията се отрича това. Затова ги мразя такива жълти сайтове, пълни с глупости.
    И си оправете грешката „сбогОм“, а не „сбогум“ …

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *