Снимка на Галена по монокини цъфна в интернет

Галена

  Циците на Галена пак са тема №1 във фолкбранша. В интернет тези дни се появи поредна еротична снимка на звездата и колежките й започнаха да я одумват, както само те си знаят. Съпругата на вафладжия нямала никакъв морал, направиха извод завистничките.

Кога точно е реализиран фотосът, на който Галена е гола до кръста, може само да се гадае. Фенове го датираха от началото на кариерата й, малко след като наблъскала силикон в пазвата си.

Това, което може да се каже със сигурност, е, че за снимката певицата от Смядово се е разголила на плажа. От рекламните надписи на български на чадърите зад нея пък става ясно, че е развяла гръд на родното Черноморие.

За да заблуди феновете, Галена е сложила тъмни слънчеви очила и се е забрадила с кърпа. Навремето дегизировката може и да е вършела работа, но не и днес. Сега всички добре познават прелестите на звездата от порно клипчето й, което не спира да се върти в интернет.

След като преди години цялата държава видя как прави фелацио, изпълнителката на “Дяволът ме кара” дълго време не спазваше благоприличие. Разголваше се само за големи концертни изяви, като след това твърдеше, че е било случайно. Компроматите от миналото обаче обезсмислят целомъдрието й.

„Като нищо сега ще излязат още нейни голи снимки. Видно е, че тази е от личния й архив. Който я е разпространил, може да има и други. А защо да не излезе и още едно порно видео“, коментират фенове.

Самата Галена не се страхува от евентуална предстояща премиера на втори секс филм с нейно участие. Не се плаши и от появата на други нейни голи снимки. През годините неведнъж са пълзели какви ли не слухове за хитовата певица и тя е свикнала с тях. Затова понастоящем запазва хладнокръвие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Снимка на Галена по монокини цъфна в интернет"

  1. porki   03.12.2012 at 20:02

    tq tujka i po mindja kat gledam tei…a pak cicite….basi gnusnite

    Отговор
  2. vasko   05.12.2012 at 17:15

    mn xubavi cici bix si slagal ezika tam

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *