Приятелите на Петко Димитров против брака му с Яна

Петко живее втора младост с танцьорката Яна
Петко живее втора младост с танцьорката Яна

  Влюбеният бизнесмен Петко Димитров останал съвсем без приятелска подкрепа, разкриват приближени източници.

Най-близките му не одобрявали прибързаното му решение да се ожени за танцьорката Яна в края на октомври. Те се притеснявали, че Петко прибързва и трябва да даде още малко време на връзката, за да е сигурен, че двамата с Яна са един за друг.

Петко е известен плейбой. Сред бройките му е певицата Преслава. Най-дългата му връзка беше с милионерската щерка Ели Гигова. С нея Димитров беше три години, но така и не я отведе до олтара. Друга доскоро близка приятелка на Петко – Николета Лозанова, също охладняла и сякаш му обърна гръб откакто е със знойната танцьорка.

Петко Димитров Яна АкимоваСпоред мълвата Лозанова се отдръпнала от Петко, защото вниманието му вече било изцяло насочено към любимата му.

Той не се интересувал от Николета и проблемите й с Валери, а под влиянието на Яна спрял да я кани в заведението си. „Петко е обсебен от Яна. Не се интересува от никой друг и е твърдо решен да се оженят. Всеки, който се опита да му каже да не избързва, бива отсвирен. Интересно колко ли гости ще отидат накрая на сватбата“, коментира нашият източник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *