Петко Димитров: Възбуждам се от краката на Яна!

Петко Димитров и Яна Акимова

  Ергенът на ергените Петко Димитров изпитва сек*уално влечение към дамски крака и по-точно към тези на Яна Акимова. Властелинът на нощния столичен живот имал еротичен фетишизъм към крайниците на всичките жени в дългия си списък.

Не е тайна, че в него фигурират все супер красавици – от певици, през моделки и миски, до телевизионни водещи. Петко обаче отдавна претръпнал към силиконови гърди и джуки тип кокошо дупе, с каквито се фръцкат голяма част от бившите му изгори.

Не всяка жена обаче има тънки като на кошута глезени и тренирани прасци, с каквито се гордеела Яна. “Аман от балкони със силикони!

Моят фетиш са краката“, изпуснал се Петко не където трябва, а клюката за шашавото му сексуално влечение вече обикаля със скоростта на светлината из столичните мъжемелачки.

Любовният тандем пусна във фейсбук снимка на краката си

Те обаче нямат шанс, тъй като в момента единственият чифт крака, от които се възбужда Петко, е този на Акимова. Миналата седмица светската двойка пусна във фейсбук снимка на краката си, опнати върху пясъчни дюни, уж с локация Дубай. Дестинацията обаче, проучиха приближени, се оказа лъжлива. От няколко дни влюбените консумирали чувствата си в курортното селце Лозенец на родното Черноморие. Преди това пък били за няколко дни до Гърция.

На плажа в Лозенец нежната Яна преживяла неприятен инцидент. Докато се плацикала в плитчините между няколко скали на брега, дупето на габровчанката било ощипано от рак. Писъкът на Петковото гадже нарушил спокойствието на плажуващите в радиус от километър. Яна, която е доста разкрепостена през летния сезон и предпочита да се пече по монокини, можел да отърве болезненото щипане, ако била прикрила дупето си с нормален бански, а не с прашка, коментират очевидци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *