Обрат! Емануела развали Годежа с Мартин! + Поредният й скандал с Димитър Динев:

Само преди месец Емануела си самопредложи брак посред свое участие в столично заведение и обяви, че ще се жени за гаджето си Мартин Николов.

В днешното си гостуване в „На кафе“ обаче, фолк певицата категорично заяви, че няма да има сватба. Но не даде повече обяснения за странния обрат. С Мартин са двойка, но нямало да се женят.

Емануела даже го похвали, че бил като истински баща за втория й син Митко, който се роди от бурната й връзка с милионерския наследник Димитър Динев.

Фолк певицата обвини биологичния баща на малкото си дете, че не се грижил за него и наскоро го натровил с яйца и мляко. Емануела заяви, че изпратила на Димитър Динев медицински изследвания, за да му покаже, че синът им има непоносимост към яйца и мляко. След като детето се прибрало от последното си гостуване в Свети Власт обаче, се оплакало от болки в корема. Оказало се, че малкия Митко е ял от храните, към които има непоносимост.

Емануела е категорична, че войната й с Димитър Динев едва ли някога ще приключи. Певицата не пропусна да се заяде и с новата му приятелка, като намекна, че била „майсторка в спорта“.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *