На журналиста Николай Дойнов още му се ергенува

Николай Дойнов

  Въпреки че преди три седмици чукна 40 години, Николай Дойнов няма намерение да се задоми. Водещият на „Календар“ твърди, че е още млад и му се живее. За брак и деца дори и не мислел.

Топ журналистът на Нова ТВ от години е интимен със счетоводителка на име на Десислава. В началото на връзката им тя мечтаела за сватба, но вече била загубила надежда. „Едва ли ще се видя някога в булчинска рокля“, примирено се жалвала дамата пред свои познати. Тя се шегувала, че й идело да наруши традицията, падайки на колене пред приятеля си и искайки ръката му.

Най-обезпокоени от ергенлъка на Ники са родителите му Мария и Стефан. Те мърморели за внуци, но Дойнов хич не си давал зор да ги зарадва. „Все още не съм готов. Може би след няколко години“, заявявал им той.

Николай Дойнов

Ники и Деси се запознали в обедна почивка.

Хубавицата работи като счетоводителка и офисът й е в близост до седалището на Нова телевизия. Двамата с Дойнов посещават едни и същи заведения в околността и това била причината навремето да се забележат.

Новинарят също като приятелката си е запален по спорта. Двамата често тичат в парка, за да поддържат форма. Другото им общо хоби е да гледат кацащите и излитащи самолети.

Ники от дете обожавал всичко, свързано с авиацията. Като малък той мечтаел да стане пилот, а като възмъжал, се загаджил със стюардеса. Последната свалил, докато пътувал за Варна.

„На 6-годишна възраст за пръв път видях самолет от терасата на аерогара „София“. Оттогава ходя на летището почти всяка събота и неделя. Хващам залеза и наблюдавам самолетите с бинокъл. Миризмата на изгоряло самолетно гориво е най-хубавата на света!“, споделял е журналистът.

Миналата година съдбата му предостави възможност да сбъдне детската си мечта.

Той имаше уникалния шанс да лети с изтребител по време на международно авиошоу на летище „Крумово“. „Не мога да опиша усещането с думи! Трябва да се преживее!“, още се вълнува новинарят.

Понеже той не обича да коментира личния си живот, злите езици често му приписват несъществуващи връзки.

Дълго време Дойнов бе спряган за любовник на Миа Сантова, но истината е, че двамата никога не са били интимни. Докато работели заедно в Нова, ги свързвало единствено приятелство. Дружбата им продължава и до днес, когато професионалните им пътища са разделени. „Нашата връзка е по-силна от брак“, категорична е Сантова.

Миа познава настоящата приятелка на Ники и е убедена, че с Деси са един за друг. Трябвало само Дойнов да се престраши и да предложи брак на жена си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

15 Отговора за "На журналиста Николай Дойнов още му се ергенува"

  1. poli   18.07.2012 at 20:09

    vidqhme q taia shmatka,hah,nqma shto?da ne e izperkal da q vzema za jena,umen si e doinov:)puk znam che i obicha druga,taia vushka desi za kakvo mu e hahhhh

    Отговор
  2. SIMO   19.07.2012 at 19:28

    be koi sa zanimava s desi be,edna razpishtolena,vijdal sum neini snimki:)))))kruglA,gla nula e kato jena..taaa zashto go muchat tehnite da se jeni li,da q zeme neia li,ne si zaslujava dulgonoskata ,super zle izglejdashtata.Q da q maha ,ta i za legloto ne stava,beeee pi4;;;;;ti si okkkkkkkkkkkkkkk daaaa,niko

    Отговор
  3. cvetan   27.08.2012 at 21:23

    DESI V.NALI?DA AMA NE,TIA E SUS SERIOZEN NEDUG KAOT NA VESKO MARINOV NQMA KOI DA E VZEME TAKA PUK I S DEFEKTNA KOJA I DRUGI PROBLEMI I NEDUZI.TIA E SVURSHILA VECHE..S NEDORAZVITIE V TAZA,S KUPISHTA PROBLEMI

    Отговор
  4. kolio   03.11.2012 at 10:45

    slaba anoreksichka s nisuk rust,abe i ne e v chas s glavniq neshto…tejuk sluchai.roditleite mu da ne go muchat niki da se jeni za bolna jena,ot ikryzila ludi se rajdat.prav si e niki da ne ia vzeme,be da ia maha ot glavata si takava,samo za paravan stava

    Отговор
  5. RADI   04.11.2012 at 5:00

    toa e lud be,smahnat manqk,da go mahnat ot tv,srhlivec,nishto ne stava ot nego,zagubenqk

    Отговор
  6. RADI   04.11.2012 at 5:03

    mnogo tochno,be toa se useshta che e kreizi man i zatva ne sa jeni,kak da gleda dete kato ne stava za tatko i mai dosega vse s otkachalki se zahvashtal…..glulpak,tova ne e muj,gay,be gay

    Отговор
  7. TIPI   21.01.2013 at 3:25

    Ama tq i d apredloji brak ,toi shte i otkaje,tq eizperkala desi ve4e,za nishto nestava,s obratna zahapka,drebno parche.Tq e svurshla veche..

    Отговор
  8. kivi   27.01.2013 at 16:07

    ta edna mia santova e poprivlekatelna ot Desi daje.nikak da ne si mechtai desi za brak,kakvoto i da raboti,ne e adekvatna kato durjane,vseki muj deto durji na sebe si mnogo ,shte q krie.

    Отговор
  9. MITAKA   13.02.2013 at 20:48

    BASI IZRODA,BATKA,E TAZI DESA,MAINA…:)

    Отговор
  10. KIRKATA   13.02.2013 at 20:50

    carshav da mu metna na liceto na maceto,pak nishto nqma da moga,pich…urod,maina

    Отговор
  11. sqqrni   10.03.2013 at 18:16

    tva djudje s kvi mechti jivei,pedq chovek laket brada.trugnalo i to s kinti muj da kupuva i to ot izvesnite..nqkoi karucar za neq.basi nedugavoto s obratna zahapka

    Отговор
  12. liiik   20.04.2013 at 13:24

    taia nqma da q bude,desi…toi obicha druga,des,ne e ot tvoq grad…:)

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *