Моника Валериева се жени за сина на Лъчо Мозъка!

monika5Секс бомбата Моника Валериева, която в Къщата на Вип Брадър пунтира, че е влюбена в актьора Станимир Гъмов всъщност е пред годеж със сина на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов- Лъчо Мозъка! Това научи „Сензация“ от аверки на плеймейтката.

Изкусителната красавица от около година живее под един покрив и дели едно легло с Христо Врачев – син на актуалната любовница на Лъчезар Иванов – Д-р Албена Златарева.
Плеймейтката и Христо живеят в огромен апартамент в супер центъра на столицата – подарък за влюбената двойка от д-р Албена Златарева. Златарева е шеф на дирекция „Аналитични дейности“ към националния съвет по цени и реимбурсация. И въпреки, че отначало била силно против връзката на сина й с Моника Валериева, Лъчо Мозъка я убедил, че плеймейтката е изключително подходяща партия за него.

Макар депутатът от ГЕРБ да не е истински баща на Христо, двамата имат особено силна връзка. И именно съветите на Лъчезар Иванов натежали в полза на плеймейтката като носителка на годежен пръстен от Христо.

Според нашите източници обаче завистливи колежки на Моника Валериева непрекъснато тровят връзката на влюбените с непрестанни интриги. Един от слуховете, например гласи, че Валериева приела да се обвърже с Христо заради богатството, влиянието и връзките на майка му.

 

Христо Врачев
Христо Врачев

Д-р Златарева е съумяла да натрупа десетки милиони от работата си като шеф във фармацевтичните компании „Екофарм“, „Шеринг“ и други. Госпожата беше за известно време и зам. шеф на Здравната каса, преди да я изхвърлят от там заради нейн опит да регистрира частен здравноосигурителен фонд чрез документи с фалшифицирано съдържание.

Хора от близкото обкръжение на д-р Златарева предвиждат, че след излизането на Моника Валериева от Къщата на риалити шоуто, двете дами ще имат труден и продължителен разговор. Гордата майка на Христо се е пищисала от разюзданото поведение на кандидат-снахата във Вип-шоуто и най-вече от любовните й терзания по актьора Станимир Гъмов. Дори посъветвала сина си да изхвърли Моника от апартамента, да смени патрона на бравата и завинаги да забрави за съществуването й.

албена златарева лъчезар иванов
Лъчезар Иванов с д-р Албена Златарева

Моника Валериева в Парламента! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Моника Валериева се жени за сина на Лъчо Мозъка!"

  1. Иванова   07.10.2023 at 6:02

    Много нагла простирутка ! Моника
    Много нагла

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *