Миската Звезделина Иванова преспа с мъжа на Емануела

Звезделина Иванова
Звезделина Иванова

В сложен с*кс триъгълник се е забъркал все още законният съпруг на Емануела. Младият бизнесмен Никола Стоянов нощува редовно в спалнята на провалилата се кандидатка за „Мис България“ Звезделина Иванова, научихме от приближени. Кльощавелката с големи джуки разнообразява интимния си живот зад гърба на официалния си спонсор – мастит банкер.

Тъй като последният е семеен и издържа смуглата дама, която трудно може да бъде определена като красавица, без знанието на съпругата си, Звезделина си направила сметката за новогодишните празници по-отрано.

Никола Стоянов ЕмануелаОт близо месец силиконовата миска се срещала тайно с Никола който съдът официално трябва да разкачи като съпруг на Емануела до края на януари. За да не остане сама на 31 декември, омайницата навила единия от любовниците си да изпратят старата година в съседна Гърция. Напук на жена си, наивният млад баровец клъвнат кукичката и извадил пачки за задгранично пътуване. Заранта на първия ден от новата година Звезделина се събудила в обятията на Никола в хотел в Гърция, където нелегалната двойка се усамотила.

Със силиконовата гръд на Звезделина Иванова Никола се опитвал да теши мъката си от неуспешния брак. с фолкиконата. Негови приятели притеснени за здравето му, алармират, че в последно време бившият любим на Емануела се давел в алкохол.

Даже майка му, която бе категорично против снаха си и през едногодишния им съвместен живот не си обели и две думи с нея, горко съжалявала, че се е стигнало до развод. „Как да не съжалява жената, като Никола все по-често злоупотребява с високоградусовите напитки. Почти не пропуска да запие вечер в някоя кръчма и пие чак до обяд на следващия ден“, свидетелстват от обкръжението на Стоянов.

Мъртво пиян той пристигнал и на участието на жена си в „Син Сити“ в дните преди Коледа, твърдят купонджии. От сцената Емануела отправила поздрав за Никола и компанията му. Направила грешка обаче, като казала, че следващото парче е за бившия й мъж. Това подразнило съпруга в развод и той скочил да се саморазправя с певицата. „Едва се държеше на краката си и добре че бяха яките момци от охраната. Иначе щеше да стане голям сеир“, коментират от редовната клиентела на кръчмата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/eVAJIlMnBH0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *