Константин Караджов губи и двамата си родители

Любопитните българи са убедени, че Слави Трифонов е № 1 в класацията на най-потайните звезди от Би Ти Ви. Дългия ще трябва да се задоволи с второто място, тъй като на върха в това подреждане е водещият на сутрешния блок в телевизията Константин Караджов. Той най-много от всичко на света мрази да говори за себе си въпреки изкусните опити на видни клкжари в частната медия да измъкнат нещичко за него.

Константин Караджов
Константин Караджов

„Започнем ли да го разпитваме, се скрива като охлюв в черупката си. Нищо не печели с тази си потайност. Така се раждат какви ли не слухове по негов адрес. А той само слуша какви ги дрънкат другите и не сваля хитрата усмивчица от лицето си“, излизат извън кожата си от гняв раздухвачите на сензации в телевизията.

Звездата на Би Ти Ви в детските си години
Звездата на Би Ти Ви в детските си години

Те не осъзнават, че колегата им има всички основания да се пази толкова от хорския интерес. Той преживява огромна житейска трагедия. В подобен случай някои хора изперкват и започват да се оплакват на целия свят, а другите гледат да потиснат болката някъде дълбоко в себе си. Караджов е от втората порода. Той решава да не занимава другите с личното си нещастие. Истината все пак рано или късно излиза наяве. Константин губи родителите си без време. Първо от този свят си отива баща му, а след това и майка му го напуска завинаги.

„Косьо не разказва какво се е случило, но си личи, че ужасно му тежи. Премеждието го е направило силен човек, винаги разчита на себе си в трудните ситуации, а такива не липсват. Спомнете си само къде го навря Лютви Местан в ефир. Всеки друг би се смачкал психически, но той преодоля гафа и продължава със самочувствие напред“, категорични са колеги на телевизионера.

Косьо замалко да загуби и брат си. Христофор Караджов се разминава на косъм със смъртта след тежък инцидент, но остава в инвалидна количка.

„Брат ми е супер пич със страхотен дух. Той преодоля случилото се и сега продължава да ходи на работа. Преподава журналистика в университет в Калифорния. Успокоявам се при мисълта, че мога да разчитам на някого дори и да не може винаги да е до мен. Когато родителите ми си отидоха, Христофор вече беше заминал за САЩ и нямаше как да ми подаде ръка в най-тежките първи моменти. Дори от разстояние двамата се подкрепяхме и някак си продължихме напред“, твърди Караджов.

Генка и Косьо са новите лица на „Тази сутрин"
Генка и Косьо са новите лица на „Тази сутрин“

Житейските трудности наистина са го направили калена стомана в професията, но в известна степен пречат на нормалните му човешки взаимоотношения. Косьо сякаш има фобия от създаването на сериозни връзки и това не е следствие от някаква объркана сексуалност. Водещият просто не може да понася да се съобразява с прищевките на друг човек. Рядко прави компромиси на работното място и в личния си живот. Иначе притежава изключително силен интерес по тънката част.

„Косьо със сигурност е един от най-опитните любовчии в телевизията. Почти всяка седмица е с различна жена. Притежава просторно жилище в центъра на София, което много е видяло, но едва ли някога ще разкаже. Не очаквайте скоро да го видите със сериозно гадже. За семейство въобще и не мисли.

Предпочита ролята си на вълк единак, който просто се забавлява с жените, без да ги допуска прекалено близо до себе си, категорични са приятелите на Караджов в частната телевизия.

Напоследък той сериозно се е заел да превъзпитава прекалено дивата Генка Шикерова.

Колежката му не пропуска шанс да сдъвче Косьо, когато направи гаф в ефир. Това хич не се харесва на свикналия да влиза в битка Караджов.

„Скандалите им са пословични. Изглежда, че всеки момент ще се сбият. След това им минава и се прегръщат помирително. И така до следващия конфликт. Човек може да превърти, ако се задържи прекалено дълго около тях“, категоричен е колега на пиперливата двойка.

„С Генка наистина сме в интересни взаимоотношения тя ми търси сметка за мое изказване в ефир, аз й обяснявам и така до безкрай. Все пак знам, че не ми мисли злото и двамата имаме шанс да задържим интереса на хората“, казва с усмивка Косьо.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Константин Караджов губи и двамата си родители"

  1. instagram takipçi satın al   25.10.2021 at 7:56

    It’s going to be ending of mine day, but before ending I
    am reading this great piece of writing to improve
    my experience.

    Отговор
  2. Juliann   25.10.2021 at 8:32

    Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.

    I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
    Many people will be benefited from your writing. Cheers!

    Отговор
  3. Aundrea   25.10.2021 at 19:43

    What’s up colleagues, nice paragraph and fastidious urging commented at this place, I am genuinely enjoying by these.

    Отговор
  4. Gaye   25.10.2021 at 23:59

    Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff
    previous to and you’re just extremely wonderful. I actually like
    what you have acquired here, really like what you’re saying and the way in which
    you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible.
    I can not wait to read far more from you. This is really a wonderful web site.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *