Кобилкина размаха огромен вибратор! Кръстила си го Петър!

Наталия Кобилкина
Най-популярната сексоложка в България – Наталия Кобилкина не спира да втрещява аудиторията със своите изказвания. След като заяви, че „да имаш дупенце и да не правиш любов с него е като да имаш „Порше“ и да го държиш в гаража“, сега психоложката показа любимата си играчка.

Кобилкина си има изкуствен пенис, който стои на видно място в офиса й и често влиза в употреба – уж само за лекциите й по сексология. Наталия е доста привързана към играчката си и досущ като малките деца го е кръстила с името Петър. По време на семинарите й Петърчо често бива използван, като сексоложката доста умело го опипва и гали сякаш е истински.

вибратор

В желанието си за сензация Кобилкина дори си пуска клипчета с изкуствения пенис в социалната мрежа, където подробно обяснява на мъжете методите за по-дълъг секс. Зевзеци пък бъзикат сексоложката, че е сбъднала мечтата им да я видят с пенис в ръце. А някои дори стигат по-далеч, като правят предположение дали Кобилкина не се възползва от играчките си след като се раздели със съпруга си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кобилкина размаха огромен вибратор! Кръстила си го Петър!"

  1. http://bit.ly/38vuS56   03.09.2021 at 10:23

    It’s the best time to make a few plans for the long run and it’s time to
    be happy. I’ve read this submit and if I may just I want to suggest you few interesting things or advice.
    Perhaps you can write subsequent articles relating to this article.
    I want to read more things approximately
    it!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *