Камата уреди любовницата си Асдис Ран в реклама на бира!

Христо Стоичков

  Христо Стоичков трябва да е останал доволен от уменията на Асдис Ран, след като лично я внедрил за участие в нова реклама на една от топ пивоварните у нас. Преди има-няма седмица бившата съпруга на Гардар Гунлаугсон, издънка от селекцията на Сашо Томов в ЦСКА, се похвалила, че й предстоят снимки с Камата.

„Много съм щастлива да споделя, че с приятеля ми Христо Стоичков ще участваме заедно в реклама на бира“, постнала в профила си във фейсбук Ледената кралица.

В съвместното им участие нямаше да има нищо подозрително, ако още преди година не се бяха чули пикантни слухове по техен адрес, известно време преди развода й с Гунлаугсон.

Асдис Ран

Твърди се, че проблемите във футболно-моделското семейство всъщност започнали именно заради Камата. Според клюката треньорът на „Литекс“ лично се е убедил с*кс уменията на исландското барби. Стоичков я отвел край Правец, в хотела на Вальо Златев, където се впуснали на див и необуздан с*кс.

Ако се даде ухо на легендата предавана от уста на уста из софийския хайлайф, на довиждане Камата бил забравил да заплати с*кс хонорара на пищната исландка.

От доста време се носят слухове, че Асдис Ран е оформила мрежа от известни и заможни мъже, на които срещу заплащане им прави компания. Тя, разбира се, отрича това. Шушукаше се дори, че припечелва доста повече, отколкото бившия си съпруг – между 3 и 5 хиляди евро.

В този диапазон щял да бъде и хонорарът, който с помощта на Стоичков, блондинката щяла да прибере от собствениците на пивоварната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *