Кали в тежка депресия след скандалите с изневярата

Кали

  Драмата на Кали продължава. След шумната раздяла с втория си мъж Антон Краус и разкритието, че му е изневерявала системно, певицата потъна в тежка депресия.

Изпълнителката на култовия хит „4-4-2″ реве от сутрин до вечер и се измъчва от обвинения. Галина, както е истинското й име, не може да преглътне тежките думи, които летят към нея от всички страни. Опитите й да се защити и да прекрати темата за прелюбодеянието си засега остават неуспешни.

Кали с Антон Краус и синът им Марк

„Нека да кажем, че аз съм виновна тази връзка да свърши. Поемам вината и се извинявам на всеки, който се чувства наранен от това. Виновна съм, защото направих първата крачка да си тръгна. Може би се оказах човек с повърхностна ценностна система, но следвам себе си и няма да се откажа от това, което съм аз, за да угодя на морала на обществото“, проплака певицата.

Кали посочи и вината си за провала на връзката си с бизнесмена Антон Краус. Малко не й достигнало, за да остане с него. Имала нужда бащата на втория й син да й покаже любовта си. Бизнесменът обаче не я забелязвал -рядко се застоявал вкъщи заради натоварения си работен график. В последните няколко месеца от връзката си двамата се засичали за по два дни в седмицата. През останалото време Антон пътувал, за да се грижи за бизнеса си, а Кали обикаляла по участия.

„Никога не съм била против да е отдаден на работата си, но винаги съм искала време за себе си.

Може би съм прекалено гальовна, но се получи момент, в който нямах усещането, че живея с партньор„, казва Кали.

Тя признава, че с Антон не са успели да запазят добрия тон. Бизнесменът бил много наранен. И как иначе, след като разкри, че жена му е поддържала паралелна връзка, и то цяла година! С младока Влади Кали се виждала тайно от доста време насам, при това ходила на море с него. Всичките приятели на Краус знаели за изневерите на жена му, но не смеели да му разкрият истината.

„След като уж толкова много хора са знаели за връзката ми с Влади, защо не отидоха да кажат на мъжа ми? Какви приятели са му те?“, нагло пита Кали. Тя веднага дава първосигнален отговор. Атаките срещу нея били повели зложелатели с тайни въжделения към бизнесмена. Именно те злорадствали срещу нея и се опитвали да я очернят, за да се докопат до авоарите му.

„Никога няма да загубя уважението си към Антон, макар че той би казал – какво уважение, виж какво направи с мен. Смятам, че е доста по-неуважително да останеш да живееш с някого, когато нямаш чувства към него“, разсъждава Кали. Оттук нататък певицата е решена да се радва на живота. Не иска повече да плаче, макар че всеки ден има нов повод да рони сълзи. Надява се и децата й да се адаптират към настоящото положение. Кали допълва, че тъгува за Антон. Плачела за разбитите мечти и надежди, които двамата споделяли. „Мъчно ми е, че не ни се получи, че не успях да остарея с него, исках го искрено“, проплаква тя.

ВИЖ ВИДЕОТО: 

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кали в тежка депресия след скандалите с изневярата"

  1. Trisha   08.11.2021 at 12:39

    After I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a
    comment is added I recieve 4 emails with the same
    comment. Is there an easy method you can remove me from that service?
    Kudos!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *