Изнасилвачът на миски, футболистът Орлин Орлинов възроди кариерата си!

Орлин Орлинов и обвинителката Катрин Вачева

Противно на мълвата, че Орлин Орлинов щял да спира кариерата си, нападателят е пред трансфер в тим от турския шампионат. Орлинов се прочу не толкова с играта си, колкото с изцепките си.

Ексиграчът на родния гранд ЦСКА е на път да приключи, не с кариерата, а с трансфера си в силен отбор от турското първенство. На Орлинов му оставало единствено да уточнят последните детайли по контракта с босовете на клуба. Ако не мине черна котка път на Орлин, той трябва да приключи с подписването на договора през близките дни. Да си припомним, че нападателят бе замесен в няколко скандала, един от тях за побой над силиконовата сексбомба Катрин Вачева. След този случаи се намериха още

Орлин Орлинов

манекенки, които го обвиниха в побой и изнасилване. След това някой беше пуснал негови снимки в гей сайтове и тръгна слух, че си падал по „мъжките ласки“. Орлин е поредният наш футболист, предпочел да играе в Турция. Там вече ритат топката и капитанът на националната ни гарнитура Ивелин Попов, екс левскарите – Николай Димитров и Георги Сърмов и още доста други. Слуховете спрягаха и супер звездата на българския футбол Димитър Бербатов също за играч на Фенербахче и Галатасарай.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *