Златка Райкова не признавала бедняците !

златка райкова
Русата Златка не крие предпочитанията си към финансово осигурените мъже.

Златка Райкова, която наскоро стана сексбомба на 2012 раказа, че от малка си мечтае да е манекенка.

Русокосата красавица, обясни че винаги е имала амбицията да живее в голям град и получила подкрепа и от майка си. Така преди 5 години дошла от Пазарджик, заради огромното си желание да стане столичанка. Златка Райкова признава, че корицата на Плейбой и последвалата титла Мис Плеймейт са допринесли най – много за известността й. Устата хубавица споделя, че през целия й живот са я подценявали и непрекъснато трябвало да се доказва. Красавицата разказва, че въпреки че вече е висшистка, това отново не променило отношението на околните към

Русата Златка
Русата Златка не иска да стои зад бюро по цял ден!

личността й. Плеймейтката твърди, че едва ли ще работи по специалността си “ Застраховане „. Бившата на Багата обясни, че стоенето по цял ден в офис и на бюро не било по вкуса й и нямала намерение да бъде като повечето работещи жени, които бачкат от сутрин до вечер. Русата Златка не скрива и неприязънта си към бедняците. Тя категорично заяви, че никога не би родила деца на беден мъж, тъй като човекът до нея трябва да я издържа. С това Златка Райкова отново потвърди професията си на златотърсачка. Плейметкта смята,че освен финансова помощ, мъжът трябва да дава и морална подкрепа на половинката си. Русата Златка не иска да свърже живота си с бедняк и поради друга причина. За нея основните скандали в едно семейство били от безпаричие.

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Златка Райкова не признавала бедняците !"

  1. ivan   24.08.2012 at 17:38

    egati bokluka travestit

    Отговор
  2. Стамат   25.08.2012 at 11:36

    Стиснала си устата като кокошо дупе и трите всъщност на онази снимка. Я вижте Адриана Лима и Даутцен Крус. На фона на тяхната класа тези 3 са грозници. Чудя се защо те не са си сложили силикон като нашите милион пъти споменавани и надули се като превтасали козунаци представителки от женски пол.

    Отговор
  3. Стамат   25.08.2012 at 11:42

    Целта е да се омаловажи достойнството на наистина красивото то за това само за тия се пише и чеенето ви до земята да падне от коколенето срещу хората, няма да им вземете това, което им е дала природата.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *