Зара избяга в чужбина, намрази България!

Зара

  Категоричен отказ получава Нико Тупарев, когато преди четири месеца провежда телефонен разговор с една от най-запомнящите се участнички в „Биг Брадър“ – Зара. Светлозара Трендафилова, както всъщност са пълните имена на варненката, днес не иска и да чуе за риалити шоуто.

Макар че именно той я направи известна личност и й осигури достъп до богати чичковци от сорта на Христо Сираков, хубавицата не желае по никакъв начин да бъде свързвана с предаването. Камо ли да прекрачи отново прага на Къщата и да се срещне с някои от старите си съквартиранти, включително бившето си гадже Нед, с когото за сефте правиха секс пред очите на цяла България заснети от камерите на риалитито.

Зара всячески се опитва да избяга от имиджа на разкрепостена красавица, готова да си легне и с мъж, и с жена, опитвайки от всички номера в секса. Сега тя наближава 30-те и основната цел в живота й е най-после да се закрепи за по-дълго към някой заможен бизнесмен, а защо не, да му стане и законна съпруга.

Зара е от жените, които обичат лукса и охолството, така че за никого не е изненада решението й да зареже Найден само няколко седмици след финала на първия сезон на „Биг Брадър„.

Амбиционата варненка има далеч no-високи цели от простичко софиянче в лицето на Нед и не след дълго доказва това, приставайки на цели три десетилетия по-дъртия от нея бизнесмен Христо Сираков с прякор Стоте манекенки.

Разкрепостената съквартирантка бързо излиза от брадърския си имидж и се превръща в изискана дама, стояща като украшение до заможния си любовник.

Стоте манекенки обаче също има високи критерии за нежния пол и инвестира повече от десет бона, за да оправи несъвършенствата във фасадата на любовницата си. Слага й силикон, оперира носа й, извайва брадичката й и разбира се, оправя кривите й зъби, напомнящи на бобър.

Зара с Христо Сираков

Зара е доволна, защото само единият секс с Нед плюс дозата лесбо ласки с Мел в шоуто я превръщат от варненско грозно пате в изящна столична красавица.

Три години по-късно пеперудката е готова да отлети от прецъфтелия нарцис и бие шута на Ицо Сираков, за да се прицели в нови висоти.

Заминава за САЩ, където сбъдва мечтата на живота си и записва актьорско майсторство. След цяла година скиторене из нощните клубове на Ню Йорк, безпаметни нощи с международно участие на негри, азиатци латиноси с огнена кръв Зара се завръща на родна земя под ръка с новия си трофей -„чистокръвен“ американски продуцент, който е готов да й сваля звезди от небето. Сияещата хубавица изписуква пред дружките си, че е хванала златната рибка и не смята да я изпуска за нищо на света.

Е, Зара още не се е проявила в някоя холивудска продукция, но по всичко личи, че иска да изчисти срамните петна от миналото си. След посещението си у нас през пролетта тя пак е в страната на неограничените възможности, заедно с гаджето си режисьор. Варненката няма никакво намерение да се връща у нас, още повече да влиза в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“, живеейки със старите си познайници Стойка и Нед.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

„Бъдещето ми не е свързано с България. Смятам да живея навън, където никой не ме познава, и да бъда обичана и щастлива“, казва красавицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *