Заради с*кс с Мария Шарапова, тенисистът Григор Димитров е баджанак с половината тенис гилдия!

Григор Димитров

  Звезда №1 на тениса у нас Григор Димитров е баджанак най-малко с двама свои колеги на корта, научихме от руски журналисти, флиртът на Мария Шарапова с хасковлията е поне третото й известно нарушение на правилото „Не смесвай бизнеса с удоволствието“.

Оказва се, че топ тенисистът ни е баджанак с американеца Анди Родик и Хуан Карлос Фереро. Всъщност вторият бил несбъднатата любов на една от най-богатите тенисистки в Русия.

Мария Шарапова често смесвала бизнеса с удоволствията

Настоящата приятелка на Гришо хлътнала по Фереро през 2000 г., когато била едва 16-годишна. Бившият №1 в световния тенис, който прекрати 14-годишната си кариера миналия октомври, се сближил с Маша, но бързо осъзнал, че връзката с 8 години по-младата рускиня е обречена.

„Използвал разликата във възрастта им, за да я разкара и по този начин разбил сърцето на Машенка казват руските колеги.

Минало време и Шарапова определила друг тенисист, Анди Родик, за кандидат за титлата „мъжът на живота ми“. Сближили се след премиерата на „Отчаяни съпруги“ през 2005 г, на която двете тенис звезди били специални гости. Не повече от 4-5 месеца продължила любовната им история.

След двама тенисисти в леглото Маша сменила рязко контингента. Минала през вокалиста на групата „Маруун 5″ Адам Ливайн. Допреди година пък бе сгодена за Саша Вучинич – словенския ас на баскетболния „Ню Джърси“. Планираната сватба обаче така и не се състоя по неизвестни досега причини.

Хуан Карлос Фереро

„Да си гадже на Шарапова, не е лесно, тя е костелив орех. В Русия на всички ни е интересно още колко ще просъществуват отношенията й с вашия Григор. Обича да доминира във връзката и да обсебва партньора си, а един истински мъж трудно би позволил това“, пишат на служебния ни имейл руските журналисти.

Григор Димитров пък има горчив опит с един от баджанаците си.

Анди Родик

Американецът млати нашия в Шанхай през есента на 2011 г. Тогава Димитров загуби от бившия номер едно в световната ранглиста с 6:7, 5:7 в мач от втория кръг на „Шанхай Ролекс Мастърс“ с награден фонд от 3,2 млн. долара.

Вече няколко седмици любовната идилия между българина и руснака не слиза от светските страници на вестниците по света. И двамата избягват официално да коментират отношенията си, но вече поне не отричат очевидното.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Заради с*кс с Мария Шарапова, тенисистът Григор Димитров е баджанак с половината тенис гилдия!"

  1. Nachukah_ti_go   06.05.2013 at 13:16

    Вече няколко седмици любовната идилия между българина и „““руснака“““ не слиза от светските страници на вестниците по света <- 1-vo za koi Rusnak stava vapros.2-ro izkarahte ia 29 godishna a tia e na 26. abe obshto vzeto mnogo slabi jurnalisti v Bulgaria i s taia izmislena statia vze li 2 leva ?

    Отговор
  2. phahhaha   15.05.2013 at 21:05

    Откога Федерер е Родик?!?!??!?! Не струвате

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *