Дарина Павлова се обезобрази

Дарина Павлова
Дарина Павлова

50-годишната Дарина Павлова прави отчаяни опити да заличи следите на времето и да остане вечно млада. Мадам Мулти пръска стотици хиляди евро, за да поддържа красотата си, но уви, времето е безмилостно.

При последната си визата в София Дарина доведе и по-младото си гадже, 29-годишния Джулио Берути
При последната си визата в София Дарина доведе и по-младото си гадже, 29-годишния Джулио Берути

На последната си изява вдовицата на някогашния шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов се появи в нова, перфектна фигура. Лицето й обаче бе толкова опънато от ботокс, че изглеждаше замръзнало в една мимика – на почуда. Заради поредицата от пластични операции Дарина изглежда така, все едно е постоянно изненадана от нещо. Ботоксът явно е бил в такива количества, че не й е останала нито една бръчица по лицето, но физиономията й е станала толкова неестествена, че Мадам Мулти едва се усмихва когато позира за снимка с поредната холивудска знаменитост.

За американските звезли драстичните хирургически интервенции са нещо нормално, но у нас такива коренни промени все още будят недоумение и стряскат. Заради многократните корекции през последните 20 години лицето на Дарина напълно е загубило някогашната си одухотвореност.

При последното си гостуване у нас през септември, тя доведе и екипа на предаването си „Сънувайки Италия“. Дарина, която сравнително рядко стъпва на родна земя, сега успя да очарова даже холивудските звезди. Павлова присъства на снимките на екшъна „Непобедимите 3″ край Кранево. Тя дори взе кратко интервю със световни знаменитости като Мел Гибсън, Силвестър Сталоун и Келън Лутц и се щракна за спомен с тях. Милионерската вдовица се оказа единствената родна знаменитост, получила шанса да се срещне с актьорските легенди и да се снима заедно с тях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *